Terrassa

VÍDEO | Prodis dona la benvinguda a l’estiu a ritme de Love of Lesbian

Fidel a la seva tradició de cada estiu, Prodis ha presentat aquest divendres el seu nou vídeo musical, que aquest any compta amb una cançó de la reconeguda banda catalana Love of Lesbian, “Manifiesto delirista”. La fundació ha optat per una tema que combina sensibilització i denúncia de manera amable i divertida. A més, la banda ha volgut participar també enviant un missatge que es pot veure al vídeo.

Més enllà de ser una peça visual i musical on participa gran part de l’entitat per donar la benvinguda a l’estiu, en aquesta ocasió té com a objectiu conscienciar sobre la importància de les places reservades per a persones amb discapacitat, en particular per aquelles amb discapacitat de mobilitat reduïda. Amb un to desenfadat, Prodis vol fer arribar un missatge clar: la necessitat de respectar aquests espais per garantir la mobilitat i l’accessibilitat de totes les persones.

“És important que tothom entengui les dificultats amb què es troben les persones amb discapacitat i amb mobilitat reduïda en el seu dia a dia. Aquest vídeo és una manera de comunicar-ho a tothom d’una forma positiva”, afirma el gerent de Prodis, Dani Jorquera. A més, Jorquera convida a tothom a conèixer Prodis per poder entendre millor aquestes necessitats: “Quan coneixes pel seu nom a les persones que fan servir aquestes places, veus realment la seva utilitat”, diu.

El vídeo està disponible a les xarxes socials i al web de Prodis. “Convidem a tothom a veure’l, compartir-lo i sumar-se a la causa per fer un món més inclusiu i accessible”, exposen des de l’entitat.

To Top