La sub-21 masculina empata un altre cop, però passa a semifinals

El conjunt que prepara el tècnic egarenc Oriol Torras es jugarà el pas a la final contra Bèlgica aquest divendres

El combinat masculí es va avançar amb un 3 a 0 en el primer quart / RFEH

El tercer empat a tres gols de la selecció espanyola sub-21 masculina en els tres partits disputats a la fase de grup va permetre als d’Oriol Torras classificar-se per a les semifinals. El combinat estatal va sumar un punt davant d’Anglaterra i es jugarà el pas a la final amb la primera del grup “A”, la selecció de Bèlgica, aquest divendres, a partir de les 19 hores a les instal·lacions de l’Atlètic, a Can Salas.

El primer quart de la selecció sub-21 va ser demolidor. Els de Torras van sortir amb un alt ritme de joc i amb una gran efectivitat de cara a porteria. El jugador de l’Atlètic Pol Cabré-Verdiell, d’stroke, va inaugurar el marcador i, en els minuts 9 i 10, Pablo Espino i Nicolás Álvarez van establir un 3 a 0 favorable a l’equip espanyol.

Tot va canviar després del descans i la selecció sub-21 ja no va ser la mateixa, fet que Anglaterra va saber aprofitar. Els de Jon Bleby van escurçar distàncies en el minut 35, gràcies a un penal-córner transformat per Jonny SturchHibbit. Tres minuts més tard, Lewis Wilcherd’stroke, va aconseguir el 3 a 2. En l’últim quart del partit, els anglesos van accelerar el seu joc i, a tres minuts per a la conclusió van obtenir l’empat a tres gols, que seria definitiu.