Esports

Obligades a guanyar a Rubí per seguir aspirant a ser quartes

Igual que el conjunt masculí, el femení es disputa la quarta posició amb el Mediterrani

Sandra Domene, portera del CN Terrassa / LLUÍS CLOTET

Arriba el conjunt femení del Club Natació Terrassa a la penúltima jornada de la fase regular de la lliga de Divisió d’Honor femenina en una situació de desavantatge amb relació al seu rival per accedir a la zona de “play-off” pel títol, el CE Mediterrani. El calendari, però, afavoreix a les egarenques, que tenen el sisè classificat, el CN Catalunya, nou punts per sota.

Les jugadores que prepara Xavi Pérez jugaran aquest dissabte a les 18.15 hores a la piscina municipal de Can Rosés davant d’un CN Rubí que és novè amb 15 punts i està ja virtualment condemnat a disputar el “play-off” de permanència juntament amb el CN Sant Feliu, el Real Canoe i el CDN Boadilla. El CN Terrassa és el clar favorit per sumar en aquest darrer desplaçament de la fase regular tres punts que l’apropin al seu objectiu, per bé que en la darrera jornada, que es disputarà el dissabte 18 de maig.

Les terrassenques ocupen en aquests moments la cinquena posició amb 39 punts, a dos de distància del quart classificat, un CE Mediterrani que afronta aquest dissabte a les 12 hores un compromís també assequible a la piscina de Sant Sebastià davant del Barceloneta.

La jornada clau per decidir les quatre primeres posicions serà la darrera, en la qual el CN Terrassa s’acomiadarà a la piscina de l’Àrea Olímpica davant del CN Catalunya, que és sisè amb 30 punts i té clar que disputarà el “play-off” del cinquè al vuitè. El Mediterrani, per la seva banda, té un partit final enverinat. Rebrà a la piscina Josep Vallès el vigent campió d’Europa, un CN Sabadell que ocupa la tercera posició per darrere de Sant Andreu i Mataró. Aquests tres conjunts tenen ja la classificació assegurada per als “play-off” pel títol de lliga.

De res no serveix, però, apel·lar a un calendari més favorable si l’equip no fa avui els deures a Rubí i arriba a la jornada final a dos punts de distància de les barcelonines, que són també clarament favorites en el partit davant del Barceloneta.

Les de Xavi Pérez han guanyat tres dels quatre darrers partits de la competició, davant el Tenerife Echeyde, el CN Sant Feliu i el Barceloneta. En la dinovena jornada va perdre per 16 a 8 a Can Llong davant del CN Sabadell.

To Top