Matadepera

El Club Halterofília Matadepera participarà al mundial

L’esportista Evelyn Gómez Sosa viatjarà fins a Lima per disputar la competició com a l’aixecadora més jove de l’equip nacional

El Club Halterofília Matadepera tindrà representació en el campionat mundial sub17 d’halterofília. L’esportista Evelyn Gómez Sosa viatjarà fins a Lima, Perú, per disputar la competició com a l’aixecadora més jove de l’equip nacional amb tan sols 14 anys d’edat.

Gómez Sosa va acudir el passat 20 d’abril la Copa Espanya Iberdrola com a favorita i al campionat va batre tres nous rècords espanyols en la categoria sub15 que li han donat el passaport per poder participar al campionat mundial de la temporada que tindrà lloc a Perú del 22 al 26 de maig. Amb una puntuació final de 235,35 sinclair va aconseguir a més, ser la guanyadora de la seva categoria i és l’única catalana en assolir la primera posició en la categoria de la seva edat.

El Club d’Halterofília de Matadepera es va fundar al 1976 i des de llavors treballa per la captació i formació de talents esportius en la seva disciplina. La seva trajectòria està avalada per 3 Copes del Rei i per la seva participació en una desena de campionats internacionals.

El Club Halterofília Matadepera participarà al mundial
To Top