Esports

El Terrassa, a tancar la salvació a Alzira

Diumenge a les 18 hores, l’equip de Chus Trujillo visitarà un rival que encara no té assegurada la permanència. Sense opcions de jugar la promoció, els egarencs són vuitens amb 43 punts

El davanter Sergio Buenacasa, en una acció del partit davant del filial del València / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El Terrassa FC afronta diumenge el seu penúltim desplaçament de la lliga. Els de Chus Trujillo visitaran un Alzira amb el qual van empatar a dos gols a l’Estadi Olímpic a la primera volta. Ja sense opcions reals de disputar la promoció d’ascens (estan a 10 punts del cinquè quan en queden 12 en joc), els terrassistes volen acabar la lliga el més amunt possible. Són vuitens amb 43 punts, els mateixos que el setè, l’Espanyol “B”, i el sisè, el Torrent.

Si per dalt és gairebé impossible, per baix la tranquil·litat no està encara segellada. El Terrassa FC té les posicions de descens a nou punts de distància, però la plaça de promoció de permanència, que ocupa actualment l’Atlético Saguntino, el seu proper rival a l’Olímpic, és a sis punts. Els de Chus Trujillo volen tornar amb els tres punts de terres valencianes per segellar d’una vegada per totes la permanència. El Terrassa FC buscarà, a més, encadenar la tercera victòria consecutiva, el que significaria la millor ratxa de la temporada.

Després de l’entrenament de divendres, el tècnic del Terrassa FC va deixar clar que coincideix en aquesta anàlisi: “Ja he dit a la plantilla que la sintonia del Titànic encara s’escolta. No massa fort, però és allà. Diumenge hem de fer que s’allunyi definitivament. No volem ser vuitens si podem ser sisens. Hem de mantenir sempre l’ambició”.

Intensitat

“Érem un dels millors equips fora de casa. Sortirem amb la mateixa intensitat a l’Olímpic. Volem guanyar el partit, sense especular”, comenta el tècnic canari. De l’Alzira, que ha guanyat només dos dels 13 darrers partits que ha disputat a la lliga, comenta: “És un conjunt que combina bé, que s’ordena bé al voltant de la pilota. Són molt intensos i agressius. Cal guanyar duels individuals. Hem de sortir preparats. Si els ataquem de pressa, patiran”. El Terrassa FC compta amb la baixa per sanció del migcampista canari Samu Casais. La resta de futbolistes, excepte Jaouad, estaran disponibles per a l’enfrontament de demà.

La Copa del Rei, gairebé impossible

A diferència de la temporada passada, el Terrassa FC ho té gairebé impossible per jugar la Copa del Rei. Aquest privilegi està restringit als cinc primers classificats de cadascun dels cinc grups de Segona Federació. La jugaran, per tant, Badalona Futur, Lleida, Europa, Hércules i Sant Andreu, els mateixos equips que aspiren a l’ascens. Hi ha, però, una altra via per ser-hi: inscriure’s a la Copa Federació i arribar a quarts de final.

To Top