Un CN Terrassa líder camina cap a l’ascens

L’entrenador egarenc Vicenç Diaz reconeix que l’objectiu és pujar a Primera Catalana i valora l’esforç dels seus futbolistes, especialment en defensa i en el joc sense pilota

Una acció del duel entre el CN Terrassa i el Ripollet disputat dissabte a l’Àrea Olímpica / LLUÍS CLOTET

Aquesta és la tercera temporada consecutiva del primer equip del Club Natació Terrassa a la Segona Catalana, la setena categoria del futbol espanyol. El tècnic terrassenc Vicenç Diaz i els seus futbolistes esperen que sigui la darrera, ja que a partir del setembre volen militar a Primera Catalana. I porten la trajectòria adequada. Després de golejar per 3 a 0 a casa el CF Ripollet, un rival directe en la lluita per l’ascens, els terrassencs s’han situat líders en solitari del grup quart de la Segona Catalana.

Acumula el CN Terrassa 54 punts en 25 partits (en queden 9 per disputar), amb un balanç de 16 victòries, 6 empats i només 3 derrotes. Una de les claus de l’èxit de l’equip és la seva excel·lent defensa. Ha encaixat 24 gols en 25 partits, menys d’un gol per partit. “Som un equip molt sòlid, que sap estar molt junt damunt del terreny de joc. Ens defensem bé i recuperem ràpidament la pilota. Això ens permet fer-li molt de mal al rival, com va passar dissabte passat contra el Ripollet. És el màxim golejador de la lliga, però no ens va fer cap gol i n’hi vam fer tres”, assenyala Díaz, que està vivint la seva segona temporada a la banqueta del CN Terrassa.

Partit entre el CN Terrassa i el CF Ripollet | LLUÍS CLOTET

La victòria davant del Ripollet, combinada amb la derrota del Berga al camp del Tibidabo Torre Romeu en un altre duel directe, ha deixat els egarencs líders en solitari. El conjunt de la capital del Berguedà és segon amb 3 punts menys, mentre que el Ripollet és tercer amb 49. El quart classificat, l’últim que es quedarà sense opcions d’aspirar a l’ascens, és el Torelló, que es troba a sis punts de distància del CN Terrassa.

Novena porteria a zero

Davant l’equip més golejador de la lliga, els de Diaz van deixar la porteria a zero per novena vegada aquesta temporada. Kevin Gómez va inaugurar el marcador de falta directa ben aviat, al minut 8 i Àlex Prado va aprofitar una recuperació per fer el 2 a 0 abans del descans. Al minut 75, Luis Fernández va establir el 3 a 0 definitiu en rematar de cap un servei de cantonada. Aquest 3 a 0 és el segon marcador més ampli per als egarencs després del 7 a 0 de la divuitena jornada davant del Sant Quirze.

L’equip porta un total de 18 partits seguits sense perdre. Jugadors i entrenador veuen l’ascens cada vegada més a prop. “Estem jugant molt bé, però fins a les quatre darreres jornades no es decidirà tot”, diu el tècnic del Natació.