Terrassa

VÍDEO | 100 dominades en contra de l’assetjament escolar a Terrassa

Hernán García de Soria ha fet el repte de les dominades a la Plaça Vella en un acte col·laboratiu amb l’Associació Infanto-juvenil Raquel Cirera

Últimament, diversos creadors de contingut han iniciat reptes que consisteixen a anar sumant cert exercici físic per cada dia que passi de l’any. Hi ha els qui ho fan amb distància a peu, en bicicleta, salts i fins i tot amb trucs de monopatí. En el cas del terrassenc Hernán García de Soria Osuna (@hernangdso) es tracta d’afegir una dominada per cada dia que passa de l’any sense baixar de la barra. El repte finalitzarà l’últim dia de l’any o quan caigui de la barra. Hernán ha reconegut que el repte de les dominades el va fer el creador de contingut Gero Arias (@geroooo_arias) l’any passat. Ell va decidir adaptar aquest repte. El seu primer viatge ha estat per diferents països d’Àfrica (Namíbia, Botswana i Zimbàbue) i pensa fer-ne d’altres durant l’any. Hernán afirma: “Volem que el repte sigui alguna cosa més que motivar a la gent a entrenar, innovar i que vagi més enllà”

Aquest dimarts 9 d’abril és el dia 100 i l’Hernán ha volgut commemorar la fita visibilitzant un valor social. L’esportista ha fet 100 dominades en contra del bullying a la Plaça Vella de Terrassa. Ho ha fet en col·laboració amb l’Associació Infanto-juvenil Raquel Cirera, que ja fa una dotzena d’anys que lluita per combatre l’assetjament escolar i per la protecció dels menors. 

FOTOS | Hernán García de Soria porta el seu repte a la Plaça Vella

L’objectiu de l’esdeveniment és visibilitzar la problemàtica de l’assetjament tant en els centres educatius com en els clubs esportius a través d’una demostració esportiva. Però, com va sorgir aquesta col·laboració?

Raquel Cirera, presidenta de l’Associació Infanto-juvenil Raquel Cirera explica que, gràcies a la conversació del seu fill adolescent amb l’influencer sobre l’assetjament a les xarxes socials, van inciar aquesta col·laboració: “Jo tinc un fill adolescent que segueix a l’Hernán per les xarxes socials. Un dia van tenir una conversa molt interessant sobre l’assetjament, que també es pronuncia a les xarxes”. Arran d’aquí, l’Hernán i la Raquel es van conèixer en persona i van decidir dur a terme aquesta col·laboració. Cirera destaca que l’acte ha sigut precipitat i amb poca antelació: “És complicat que et donin els permisos d’un dia per l’altre. Primer, volíem fer l’acte al camp de futbol del Terrassa, però no va ser possible”. “Al final, l’hem dut a terme a la Plaça Vella, un lloc emblemàtic de la ciutat” ha afegit la presidenta. 

Hernán García de Soria Osuna ha complert el repte amb èxit en un temps total de 12 minuts i 25 segons.

To Top