Terrassa

Ferran Peña, nou president de l’Ateneu Terrassenc

Ha estat escollit per als pròxims tres anys. Substitueix Ramon Vidal al capdavant de l‘entitat

Ferran Peña Padrós assumeix la presidència de l’Ateneu Terrassenc. Així s’ha escollit en una assemblea celebrada aquest dimecres. Peña ocuparà el càrrec de president de l’entitat els pròxims tres anys.

La seva candidatura va ser l’única que es va presentar a les eleccions. Ramon Vidal Monràs serà el vicepresident de l’Ateneu i Jordi Centelles Amela, el secretari. La candidatura també estava formada per Marga Esteve Feliu com a tresorera i vicesecretària i Esther Martínez Vázquez, Maria Carme Canadell Jamilà, Josep Maria Sans Escolà, Francesc Gasol Colomina i Jordi Armengol Sánchez com a vocals.

Ferran Peña, terrassenc de 66 anys, és enginyer industrial i exdirectiu d’empresa jubilat. Soci infatigable de l’Ateneu Terrassenc, impulsa i dirigeix diferents activitats, entre les quals hi ha conferències i xerrades, rutes culturals als barris, rutes culturals a Barcelona, exposicions artístiques… Es dedica al món de la cultura des de fa 11 anys, i en els darrers anys ha impulsat i dirigit el Projecte Barris de Terrassa, que ha portat la feina cultural de l’Ateneu arreu dels barris de la ciutat.

Segons va declarar el nou president davant l’assemblea, “assumir tan important càrrec, em confereix una gran responsabilitat: la de preservar el que hem aconseguit a través de molts anys per tots vosaltres, amb molt d’esforç, il·lusió i feina”. “Portem un parell d’anys treballant amb una línia força bona, hem diversificat les nostres activitats i per a mi això és positiu, però sens dubte intentarem sempre millorar-la”, va afirmar Peña.

Ferran Peña substitueix Ramon Vidal al capdavant de l‘entitat, després que aquest arribés a la presidència per la mort del que fou president i un dels refundadors de l’Ateneu, Josep Corominas.

To Top