Esports

Canvi de president a l’Handbol Terrassa

El club terrassenc ha convocat eleccions pel dijous 25 d’abril. L’actual president, Toni Alsina, ha decidit no optar a la reelecció. El substituirà un membre de la seva junta directiva

Toni Alsina deixa l’Handbol Terrassa després d’una dècada a la junta directiva / nebridi aróztegui

El mes d’abril, Toni Alsina deixarà de ser el president de l’Handbol Terrassa després de tres anys en el càrrec. L’actual junta directiva ha convocat eleccions a la presidència pel dijous 25 d’abril a la seu social del club, la zona esportiva municipal de Can Jofresa. El procés electoral ja està en marxa. Aquest dijous acaba l’exposició pública del cens electoral i el termini per a la presentació de candidatures serà del 2 al 9 d’abril.

L’actual president de l’Handbol Terrassa, Toni Alsina, no optarà a la reelecció. El seu successor sortirà, però, de la seva junta directiva. A diferència de les eleccions del 2016, només hi haurà una candidatura, que serà automàticament proclamada. Llavors hi havia dos grups que aspiraven a governar el club. Finalment, però, gràcies a la intermediació del mateix Toni Alsina, es va acordar una candidatura de consens que va tenir com a president l’aleshores capità del primer equip de l’entitat, Ricard Guardeño, que va exercir de president fins al 2020.

Alsina va agafar llavors el relleu. Diu que plega perquè porta “molts anys a la directiva, com a vocal, secretari i com a president”. Seguirà vinculat amb el club, però des de fora de la junta.

L’Handbol Terrassa compta actualment amb uns 400 socis, uns 250 dels quals són majors d’edat i tenen, per tant, dret a vot.

Una vella reivindicació

La construcció de la pista coberta annexa al pavelló és un dels projectes dels quals Alsina se sent més satisfet a l’hora de fer balanç d’aquests gairebé quatre anys de mandat. Les obres haurien d’acabar el proper mes d’abril, però no entrarà en funcionament fins al setembre. Tot i que l’Ajuntament no ha anunciat encara quins clubs en seran usuaris, la posició de l’Handbol Terrassa és clara. “L’obra s’ha fet perquè nosaltres portem molts anys demanant-la. Era necessària per als nostres equips. Som conscients que a la ciutat hi ha moltes entitats necessitades d’instal·lacions, però hauríem de tenir algun dret de prevalença”, assenyala Alsina.

No amaga el fins ara president la mala situació esportiva per la qual travessa el primer equip de l’entitat, que l’estiu passat va decidir renunciar per motius econòmics a la Primera Nacional. L’equip és penúltim de la Lliga Catalana. “Hem patit molt darrerament, però s’està fent un gran treball amb la base i això és una gran garantia de cara al futur”, diu.

L’entrenament del Barça a Can Jofresa es durà a terme el dijous 4 d’abril

To Top