Terrassa

Premi “Top Value” per a Mútua i per al Consorci Sanitari de Terrassa

Nou reconeixement a l’exercici professional dels dos proveïdors sanitaris de la ciutat

Foto de família dels premis Top Value. A l'esquerra, les doctores Gemma Muñoz (Mútua) i Elisabet González, del CST, amb el guardó

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i el Consorci Sanitari de Terrassa CST) han estat guardonats, en el marc de l’acte “Top Value Hospitals – Connected Value Forum” celebrat ahir a Barcelona. En el cas de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, ha estat guardonada amb un dels quatre premis “TOP Value Global“, els quals reconeixen el valor aportat als pacients com a eix principal per a les entitats i sistemes de salut. El Consorci Sanitari de Terrassa, que ha estat nominat per al premi TOP Value Global, ha estat reconegut amb el TOP Value Right Care pel seu sistema d’atenció.

La doctora Germma Muñoz, de Mútua Terrassa, al centre de la foto, durant l’entrega del guardó

L’edició d’enguany -la tercera- va aplegar un total de 46 centres hospitalaris d’arreu del territori nacional. A banda de l’HUMT, en el certamen també s’han reconegut tres centres més amb un premi “TOP Value Global”: el Grupo Quirón Salud Madrid, el Hospital Universitario 12 de Octubre de Madrid i l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu de Barcelona.

Com a novetat, l’edició d’enguany ha inclòs tres noves categories: TOP Value millor debutant, TOP Value major progrés i TOP Value Right Care. El Consorci Sanitari de Terrassa ha estat reconegut en aquesta darrera categoria, l’Hospital de Bellvitge com a millor debutant i l’Hospital Universitari El Escorial en la categoria de major progrés.

Elisabet González Lao, directora de Qualitat del CST, al centre de la imatge

En el cas de Mútua Terrassa, el premi va ser recollit per Gemma Muñoz, coordinadora de Gestió Clínica i Assistència. Basada en el valor de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa, reconeix el valor aportat als pacients com a eix principal per a les entitats i sistemes de salut a partir de les dades que registren i publiquen els diferents centres hospitalaris participants.

El TOP Value, com a programa de Benchmarking, és una iniciativa pionera a l’Estat què ha evolucionat en termes quantitatius i qualitatius, per passar de ser una eina de mesura a un profund exercici de benchmark que permet als centres no només comparar els resultats, respecte anys anteriors sinó també valorar la seva evolució davant altres centres sanitaris. Els mecanismes de mesura del programa són enquestes a professionals, qüestionaris que detallen els estàndards de compliment dels programes i bases de dades en diferents indicadors.

To Top