Esports

Vuit terrassencs, al Mundial de Doha

Els nedadors Mario Mollà i César Castro i els waterpolistes Álvaro Grandos, Bernat Sanahuja, Pili Peña, Paula Camus, Isa Piralkova i Paula Leitón competiran al torneig

Álvaro Granados formarà part de la selecció espanyola de waterpolo al Campionat del Món

Entre el 2 i el 18 de febrer, tindrà lloc el Campionat del Món de natació a Doha (Qatar), on la representació egarenca no passarà desapercebuda. Els nedadors del CN Terrassa Mario Mollà i César Castro formaran part de l’equip espanyol absolut de natació. D’altra banda, Álvaro Granados i Bernat Sanahuja competiran al Mundial de waterpolo amb la selecció espanyola. Les terrassenques Pili Peña, Paula Camus, Isa Piralkova i Paula Leitón també representaran el conjunt espanyol al Campionat del Món de waterpolo.

Mario Mollà i César Castro es llençaran a l’aigua per competir en un total de cinc i quatre proves, respectivament. Mollà nedarà els 50 i els 100 metres papallona i els relleus de 4×100 lliure masculins, 4×100 estils i 4×100 estils mixt. En canvi, Castro participarà en la prova dels 200 metres lliure, així com en els relleus de 4×100 i 4×200 lliure masculins i 4×100 estils.

Després de proclamar-se campiona d’Europa a Croàcia, la selecció absoluta masculina de waterpolo afronta el Campionat del Món de Doha amb la presència dels terrassencs Álvaro Granados i Bernat Sanahuja. Amb el bitllet olímpic a la butxaca, el combinat dirigit per David Martín debutarà el pròxim dilluns contra Sudàfrica.

La selecció espanyola femenina de waterpolo ja té definida la seva llista pel Campionat del Món. Pili Peña, Paula Camus, Isa Piralkova i Paula Leitón tornaran a representar el conjunt espanyol, que debutarà al torneig aquest diumenge. L’egarenc Jordi Valls també hi serà, com a component de l’staff tècnic de la selecció.

Aposta pel mateix bloc

L’entrenador de la selecció femenina de waterpolo Miki Oca ha decidit que viatgin les mateixes jugadores que fa unes setmanes es van proclamar subcampiones d’Europa a Eindhoven. La selecció afronta aquest torneig amb la classificació olímpica a París 2024, però volen tornar a lluitar per les medalles després dels bons resultats.

Arribarà el segon títol mundial?

La selecció espanyola femenina de waterpolo buscarà a Doha el seu segon Campionat del món. L’única medalla d’or que va aconseguir va ser a Barcelona 2013, a més de tres plates mundials (Budapest 2017, Gwangju 2019 i Fukuoka 2023), dues plates olímpiques (Londres 2012 i Tòquio 2020) i tres ors europeus (Budapest 2014, Budapest 2020 i Split 2022), a més de dues plates (Màlaga 2008 i Eindhoven 2024).

Vuit terrassencs, al Mundial de Doha
To Top