Esports

Medalles d’Andrea Blanco i Miriam Perea al Català de karate

D’altra banda, karateques del CN Terrassa van penjar-se 11 medalles a l’Open de karate de la modalitat de kata per estils celebrat a Cervelló

Les esportistes del CN Terrassa Miriam Perea, a l'esquerra, i Andrea Blanco

Les taekwondistes del CN Terrassa Andrea Blanco i Miriam Perea van pujar al podi en el Campionat de Catalunya de karate absolut que es va disputar a la localitat d’Esparreguera. Blanco es va proclamar subcampiona de Catalunya, mentre que Perea va assolir la medalla de bronze. Totes dues van competir en la modalitat de kumite femení de més de 68 quilos.

Andrea Blanco, a més, ha estat seleccionada per la Federació Catalana de Karate per disputar el torneig intercomunitari entre Catalunya i Saragossa que tindrà lloc el 27 de febrer a la capital aragonesa.

Open de Cervelló

D’altra banda, karateques del CN Terrassa van penjar-se 11 medalles (tres ors, tres plates i cinc bronzes) a l’Open de karate de la modalitat de kata per estils celebrat a Cervelló. Ona Otín va ser la guanyadora aleví, mentre que Laia Gorres es va imposar en la categoria júnior i Xavier Otín va assolir també l’or en la categoria de veterans. Les plates van ser per a Xavier Salvador en la categoria sènior, Emma Azor en cadetsi Daphne Naharro en juvenils.

To Top