Esports

El San Cristóbal rep diumenge la Pobla Mafumet

Abde i Carlos Olmo seran baixa i Mario Cantí, dubte

Jordi Ranera, a la dreta, amb el capità Óscar Sierra / LLUÍS CLOTET

Després de vint dies sense jugar, el San Cristóbal rebrà diumenge a les 12 hores un rival directe a la zona mitjana de la classificació, la Pobla Mafumet al municipal de Ca n’Anglada. Els parroquials buscaran la cinquena victòria de l’exercici davant d’un rival que els supera en només un punt.

Els tarragonins són onzens amb 16 punts, un més dels que té el San Cristóbal, que és dotzè. Els parroquials, però, han disputat un partit menys, ja que no es van desplaçar a Peralada a causa de la intoxicació que van patir fins a 15 integrants de la plantilla.

Per al matx de demà seran baixa Abde i Carlos Olmo, mentre que Mario Cantí és dubte.

El filial del Gimnàstic de Tarragona serà un rival molt exigent, tal com recorda l’entrenador del conjunt terrassenc, Dani Andreu: “Ens visita un equip de molta entitat, amb molt bons futbolistes en totes les línies. Són jugadors escollits, que s’entrenen cinc dies a la setmana i tenen un gran nivell. Serà un partit molt exigent”.

Andreu fa referència a la necessitat que l’equip es faci fort a casa, on ha sumat 8 punts de 18. “A veure si som capaços de guanyar en estabilitat i contundència a casa. Necessitem guanyar partits per tal d’assolir les fites que ens hem marcat”, assenyala el rubinenc.

To Top