Esports

“No podem més que sentir-nos orgullosos d’aquest equip”

El tècnic del Terrassa FC Chus Trujillo ha manifestat que el seu equip ha competit i ha donat la cara

Els dos entrenadors saludant-se amigablement abans de l'inici del partit a l'Estadi Olímpic /Nebridi Aróztegui

Chus Trujillo, entrenador del conjunt egarenc, a la roda de premsa posterior a l’encontre, ha explicat que “és un partit bastant semblant al de l’Albacete, fins i tot pels gols, però no podem més que sentir-nos orgullosos, ja que l’equip ha competit davant d’un conjunt de Primera Divisió que està passant per un bon moment”. El tècnic del Terrassa FC, de l’Alavés, ha afirmat que “tenen les idees molt clares i és un equip molt sòlid, potser sense un joc molt vistos, però competeixen de luxe”.

De l’equip basc també ha dit que “és un magnífic equip, molt ben treballat, però nosaltres hem competit i hem donat la cara” i sobre l’errada de Jordi Palacios en el gol que ha suposat l’eliminació del seu equip, ha comentat que “el futbol són errors i el va defensar dient que “estem parlant d’un jugador jove, que és esquerrà i està jugant per la banda dreta i té un cap privilegiat i ha tingut la capacitat de continuar jugant igual. És un futbolista amb majúscules i em quedo amb la seva reacció i té un nivell descomunal”.

Chus Trujillo ha tornat a elogiar als visitants i ha subratllat que és un equip molt solidari i han acabat molt junts” i ha afegit que “hem tingut algunes arribades i en un tram del partit hem sigut capaços de tancar-los en el seu camp i de fer-los defensar amb tot i estar concentrats”.

Preguntat sobre l’afició, Chus Trujillo s’ha mostrat molt satisfet amb la seva resposta i ha assenyalat que “aquesta afició em té sorprès, només tinc paraules d’elogi, perquè els hi estem donant alegries molt fraccionadament, i continuen estant” amb l’equip.

Objectiu aconseguit

Per la seva banda, el tècnic del conjunt basc ha manifestat a la conclusió de l’encontre que “sempre has d’estar satisfet quan aconsegueixes l’objectiu” i ha assegurat que “ens han fet patir, però ja veníem mentalitzats” que això podia passar. Luis García Plaza va apuntar que “ens hem mig adaptat a la superfície, perquè es nota i la pilota no bota de la mateixa manera”.

El tècnic de l’Alavés ha declarat que “havíem parlat de no complicar-nos a darrere i el gol ha sigut clavat al que el Terrassa va marcar a l’Albacete” i ha afegit que “hem fet un partit molt seriós i hem tingut ocasions per fer el segon i ells, més que ocasions, han fet la sensació que et dominen”.

Luis García Plaza ha assenyalat també que “ha sigut un partit disputat que podria haver acabat amb un empat” i ha recordat que “no és fàcil aquesta competició i s’està veient amb alguns equips que queden eliminats”. També ha volgut “felicitar el rival, perquè ha competit molt bé i sabíem que jugava bé a futbol” i ho ha demostrat.

To Top