Esports

El Terrassa FC torna a desaprofitar dos gols de renda i empata a casa

Com el partit contra l’Hércules, el conjunt de Chus Trujillo ha vist com l’Alzira li empatava amb un 2 a 0 a favor

Jofre Cherta lamenta una de les ocasions malogrades de la primera meitat / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC s’ha marcat un “Hércules” i, com en el partit contra el conjunt alacantí de fa tres setmanes, ha desaprofitat un 2 a 0 favorable i ha acabat empatant a dos a l’Estadi Olímpic davant de l’Alzira. La primera meitat dels de Chus Trujillo ha sigut molt bona, però a la represa tot ha canviat.

El Terrassa FC ha començat molt bé. Ha entrat amb insistència per les bandes i, aviat, ha creat un parell de bones aproximacions. Primer un intent de Pau Salvans després d’una acció de Lucas Viña, que el porter visitant Vicent Dolz ha refusat a córner.

Després ha sigut Piera, que ha engaltat un potent xut que, denou, ha rebutjat el porter de l’Alzira.

En el minut 13, el conjunt de Chus Trujillo ha encertat i s’ha avançat en el marcador. Lucas Viña ha caçat una bola per la banda esquerra després d’una bona acció de l’equip, i ha creuat lluny de l’abast de Vicent Dolz, establint l’1 a 0.

Els locals no han reduït el ritme del seu joc i Neeskens ha protagonitzat una acció personal, però quan estava a punt de xutar a porteria, un defensa ha enviat la pilota a córner.

El servei de cantonada ha acabat amb un bon tret de Jofre que Vicent Dolz, amb una excel·lent intervenció, ha tornat a refusar a córner.

La rèplica dels visitants ha vingut de Joaquín Rodríguez, que ha gaudit d’una bona opció per a la igualada, però el seu intent ha sortit fora. De nou ha pogut marcar el Terrassa FC, en un tir de rosca de Gil Muntadas que ha sortit fora.

Dylan ho ha tornat a provar per part dels valencians, però la defensa dels terrassencs ha enviat la pilota a córner. Sense més ni més a destacar, s’ha arribat al temps de descans.

El moment del xut creuat de Lucas Viña que ha significat l’1 a 0 / Nebridi Aróztegui

A la segona meitat, l’Alzira ha sortit amb més empenta en la faceta atacant i, molt aviat, ha tingut una clara oportunitat, en un xut de Dylan que ha sortit alt. El Terrassa FC, però, ha augmentat la seva renda gràcies a un penal comès per Dylan sobre Palacios.

El conjunt de Chus Trujillo duia dos penals fallats en les últimes dues jornades, però en aquest cas, Gil Muntadas no ha perdonat i ha obtingut el 2 a 0.

El matx semblava ben encarrilat quan en una bona pilota filtrada dins de l’àrea de l’equip egarenc, Palacín ha batut a Marcos Pérez amb una rematada precisa per baix.

El 2 a 1 ha durat ben poc, ja que dos minuts més tard, l’Alzira ha empatat a dos, en una nova acció de Palacín. El seu primer intent l’ha salvat la defensa, però el rebuig ha arribat a peus de Pana que ha establert el 2 a 2 en el lluminós.

El guió, gairebé idèntic al del darrer partit a casa contra l’Hércules, ha obert un període d’incertesa entre els locals. L’Alzira ha continuat atacant i ha posat a prova a Marcos Pérez en un parell d’ocasions que el porter del Terrassa FC ha resolt sense moltes dificultats.

Neeskens, amb un xut llunyà, ha provat sort, però la pilota ha sortit per sobre del travesser de la porteria del conjunt valencià. A la següent acció, Palacín ha estat a punt de marcar el tercer dels visitants, però Marcos Pérez ho ha evitat refusant la pilota a córner.

Pel Terrassa FC han jugat: Marcos Pérez, Palacios, Jaouad, Neeskens, Lucas Viña, Víctor Morales, Adri Lledó (Jordi Cano, m. 78), Gil Muntadas, Jofre (Babanzila, m. 78), Pau Salvans (Dani Cervera, m. 67) i Piera (Pol Sánchez, m. 78).

To Top