Esports

L’objectiu únic del CD Terrassa és certificar la classificació per a la Copa de la Reina

L’equip encararà dissabte la darrera jornada de la primera volta de la Divisió d’Honor femenina amb el repte de tancar la seva classificació per a la Copa de la Reina

Les jugadores del CD Terrassa abans de l’inici d’un partit d’aquesta temporada / nebridi aróztegui

Aquest pròxim cap de setmana el CD Terrassa intentarà certificar la seva classificació per a la disputa de la Copa de la Reina, fita que ja han assolit els altres dos representants del hockey local de la categoria, Atlètic i Club Egara. Per aconseguir-ho, el conjunt que dirigeix Alejandro Ayabarrena ha de classificar-se entre els vuit primers de la lliga de la Divisió d’Honor femenina a la conclusió de la primera volta que acabarà aquest diumenge. Segons els resultats que es produeixin en l’onzena jornada, fins i tot perdent, les terrassenques podrien estar a aquesta cita que ja té dates, però encara no té una seu assignada.

Les de les Pedritxes visiten dissabte al Club Egara, en un encontre que s’iniciarà a les 11 hores, a les instal·lacions del Pla del Bon Aire. El CD Terrassa, en l’actualitat, ocupa la setena plaça de la classificació, si bé està empatat a 10 punts amb el vuitè classificat, el Sardinero.

El novè classificat, que també té opcions d’obtenir un lloc entre els vuit conjunts que jugaran la Copa de la Reina, és el Sanse Complutense. L’equip madrileny té 9 punts, però depèn de si mateix, ja que, precisament, diumenge rep al seu camp al Sardinero. D’aquesta manera, si guanya, superaria a les cantàbriques a la classificació i aconseguiria l’objectiu.

Tots els números

Si es produís aquesta circumstància, amb triomf del Sanse Complutense, el CD Terrassa tindria tots els números per classificar-se també per a la disputa de la Copa de la Reina encara que caigués contra el Club Egara. Tot i això, cal tenir en compte que el RS Tenis és desè amb 7 punts i aquesta darrera jornada rebrà al seu camp a la Real Sociedad. En cas de victòria, doncs, aquest equip també sumaria 10 punts i, llavors, entraria el “goal average” per determinar l’última plaça.

Per tant, les d’Ayabarrena han d’intentar esgarrapar un punt en el derbi, que els asseguraria la classificació per a jugar la Copa de la Reina, que està prevista del 15 al 17 de març de 2024.

El conjunt masculí ho té ben encarrilat

A la Divisió d’Honor masculina resten dues jornades per al final de la primera volta. Egara, tercer classificat amb 18 punts, i Atlètic, sisè amb 14, tenen assegurada la seva presència a la Copa del Rei, que es jugarà també del 15 al 17 de març de 2024.

El CD Terrassa, que ocupa la setena plaça amb 11 punts, té un avantatge de 4 punts respecte al novè, que és el Barça. Els de Jordi Fitó, en principi, ho tenen ben encarrilat per ser-hi.

To Top