Diners

Premiant qui fa empresa a diari

La Cecot distingeix aquest dijous vespre Judith Viader, Comser, Leitat, TGO DX, el Centre Dental Les Escoles, Nomade Nation, MindTraveler BCN, el Club Natació Terrassa i Sant Cugat Empresarial

El president de Cecot, Xavier Panés; el ministre Félix Bolaños i el president de la Generalitat, Pere Aragonès / ALBERTO TALLÓN

Sant Cugat acull aquest dijous al vespre la 28a edició de la Nit de l’Empresa de la Cecot, en què prendran part diversos representants polítics, empresarials i socials del territori, així com de la mateixa patronal amb seu a Terrassa. L’acte serà presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès. La presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra; el ministre de la presidència del Govern d’Espanya en funcions, Félix Bolaños; els consellers d’Empresa i Treball, de Drets Socials i d’Interior, Roger Torrent, Carles Campuzano i Joan Ignasi Elena; i els alcaldes de Sant Cugat i de Terrassa, Josep Maria Vallès i Jordi Ballart, també seran entre els prop de 800 assistents.

La trobada passa de dir-se la Nit de l’Empresari a anomenar-se la Nit de l’Empresa, una adaptació que l’entitat fa amb el propòsit d’adaptar el nom amb la realitat que representa i amb qui interactua.

L’esdeveniment recupera la itinerància que havia mantingut abans de la irrupció de la pandèmia amb el propòsit d’apropar-se a les empreses catalanes. Així, es durà a terme al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès.

“Celebrarem la Nit de l’Empresa a Sant Cugat refermant el nostre compromís amb el teixit empresarial d’una de les regions més industrialitzades del sud d’Europa com ho és el Vallès”, expressa el president de la Cecot, Xavier Panés. “Vam estar uns anys reivindicant les necessitats del teixit productiu, logístic i manufacturer del Vallès a la capital catalana, és a dir a Barcelona, i des del 2021 estem promovent l’activitat empresarial i el dinamisme econòmic del Vallès des del Vallès, aquesta vegada des de Sant Cugat”, indica.

La patronal creu que ara és més que oportú que mai reforçar les empreses que continuen intentant adaptar-se constantment als canvis de l’entorn, creixent, millorant i que continuen “fent empresa a diari”. Així, la present edició dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial distingirà la trajectòria professional de Judith Viader, directora general de Frit Ravich, les empreses i entitats terrassenques Comser, Leitat, MindTraveler BCN, el Centre Dental Les Escoles i el Club Natació Terrassa, així com Nomade Nation, TGO DX i Sant Cugat Empresarial.

Moventia i Texia seran també reconegudes com a empreses centenàries.

Una simbiosi per impulsar el progrés

Premiant qui fa empresa a diari
To Top