El CD Terrassa i l’Atlètic signen taules en el derbi femení

El Club Egara va perdre per 0 a 4 davant del Club de Campo

Berta Fonollosa ha anotat el gol del CD Terrassa en el derbi d'aquest diumenge / ALBERTO TALLÓN

En partit corresponent a la setena jornada de la lliga de Divisió d’Honor femenina, el CD Terrassa i l’Atlètic han empatat a un gol aquest diumenge a les Pedritxes. Les de Can Salas han tingut més la bola, però les amfitriones s’han avançat en el marcador i han sabut defensar-se amb ordre.

Berta Fonollosa ha fet el primer gol als sis minuts en el tercer penal-córner consecutiu de les d’Alejandro Ayabarrena. En un dels pocs errors defensius de les locals, Maria Torrent ha establert l’1 a 1 definitiu quan faltaven dos minuts per arribar al descans. A la represa, poques ocasions i cap gol.

El Club Egara, per la seva banda, va perdre dissabte per 0 gols a 4 al Pla del Bon Aire davant del vigent subcampió de lliga, el Club de Campo madrileny. Les de Joan Vidal van dominar el primer quart i es van poder posar per davant, però la millor capacitat de resolució de les madrilenyes va acabar suposant un excessiu 0 a 4.

Quan falten quatre jornades per tancar la primera volta, l’Atlètic es manté quart, ara amb 14 punts, l’Egara és sisè amb nou i el CD Terrassa vuitè amb sis.