Terrassa

Dilluns tallaran al trànsit Glòries Catalanes

Intersecció de l'avinguda de les Glòries Catalanes amb la carretera de Montcada

A causa de la realització d’unes obres de reparació del paviment asfàltic, el dilluns es tallarà el trànsit a l’avinguda de les Glòries Catalanes. El tall tindrà lloc entre les 9.15 i les 14 hores. La via restarà tallada al trànsit, però, només en sentit sud. Es repararà també un pas de vianants a la cruïlla de l’avinguda de les Glòries Catalanes amb la carretera de Montcada.

Els vehicles privats motoritzats que hagin d’accedir al barri de Can Palet dilluns ho podran fer pels carrers de Duero i de Guadalquivir, que faran la funció de vies alternatives. D’altra banda, l’accés a les rondes i a les autopistes C-18 i C-16 es podrà dur a terme a través de l’avinguda del Vallès.

Pel que fa a l’afectació a les línies d’autobusos urbans de la línia 9, cal destacar que seran desviats pels carrers de Duero, de Guadalquivir i d’Àngel Guimerà mentre durin els treballs. De la mateixa manera, s’anul·larà la parada de Països Catalans de la línia 9 de l’avinguda Glòries Catalanes. Mentre durin les afectacions, els autobusos s’aturaran a la parada de Països Catalans de la carretera de Montcada, en direcció a l’Hospital de Terrassa.

To Top