Terrassa

Més festes majors a Terrassa; ara, Can Parellada

El programa, de tres dies, inclou 25 activitats

Actuació a la festa major de Can Parellada l'any passat / LLUÍS CLOTET

Tres dies, 25 activitats. El barri de Can Parellada de Terrassa celebra entre aquest divendres i aquest dissabte una nova edició de la seva festa major.

Representants dels centres educatius radicats en el barri obriran el programa a les 21.15 hores d’aquest divendres a la plaça de Joan Santamaria, on se celebrarà la major part dels actes. Les actuacions d’un quadre flamenc (Verónica y Amigos), Óscar de Llanos i un DJ completaran la primera jornada d’una festa major que es reprendrà aquest dissabte, a les 9.30 hores, amb una batucada a càrrec de la colla infantil dels Diables de Sant Pere Nord.

Humor i música

Després, l’esplai Can Parellada i l’escola Josep Ventalló oferiran un esmorçar amb xocolatada i festa infantil. Actuacions de màgia i play back i un torneig de futbol i un altre de futbol sala arrodoniran la franja de la tarda. A la nit, a partir de les 21.30 hores, humor amb Toni García, la música d’Hokele, un DJ i una Nit Jove per acabar.

Diumenge se succeiran les activitats de diversa tipologia a partir de les 11 hores, amb una classe de zumba. El vermut popular i una festa de la cervesa, a les 13, obriran pas a la gran paella popular, prevista per a les 14.30 hores.

Una vegada digerit l’àpat, als veïns els esperarà una tarda intensa amb una exhibició de ball de salsa, zumba a càrrec de Prodis, quadres flamencs, country, un homenatge a la música dels vuitanta, rom cremat i, per acomiadar la festa, una actuació de Drac i Bruixes de Can Boada. Durant els tres dies hi haurà fira d’artesania.

Més festes majors a Terrassa; ara, Can Parellada
To Top