Esports

Mor als 55 anys l’extècnic de l’Handbol Terrassa José Manuel García

La cerimònia tindrà lloc aquest dimecres a les 10 hores al Complex Funerari de Terrassa

L’Handbol Terrassa està de dol. Ha mort als 55 anys el que va ser jugador i entrenador de l’entitat terrassenca José Manuel García. Fins fa uns anys formava, el terrassenc part de l’equip de veterans de l’Handbol Terrassa, un grup del qual ell en va ser un dels promotors.

García es va iniciar en la pràctica de l’Handbol a l’escola Mare de Deu del Carme abans de passar a l’Handbol Terrassa. Amb l’equip cadet del club terrassenc es va classificar tercer al Campionat d’Espanya. Ja com a sènior, va formar part de la generació de jugadors que va aconseguir l’any 1986 l’ascens a la Primera Nacional, la segona categoria de l’handbol espanyol. Va acabar jugant al Castellar Arrahona.

Com a entrenador, la seva trajectòria va començar al mateix Castellar Arrahona, on va exercir també de segon entrenador del primer equip femení, que militava a la Divisió d’Honor. Va entrenar també els equips sènior del Ripollet i el Cerdanyola i va acabar la seva etapa com a tècnic dirigint el segon equip femení de l’Handbol Terrassa fins a la temporada 2021-2022.

La cerimònia fúnebre en la seva memòria tindrà lloc aquest dimecres a les 10 hores a l’Espai Temple del Complex Funerari de Terrassa.

To Top