Esports

La Cursa Fanny Sallés s’apropa als 2 mil inscrits

La presentació de la prova tindrà lloc aquest divendres a les 19 hores a la Casa de l’Esport

Avancen a bon ritme les inscripcions per a la novena edició de la Cursa Fanny Sallés, que se celebrarà el diumenge 8 d’octubre a partir de les 11 hores amb sortida i arribada al Parc dels Catalans. Les inscripcions per a la cursa, que es poden formalitzar fins al dimecres dia 4 d’octubre, avancen a molt bon ritme. Els organitzadors assenyalen que s’està a punt de superar la barrera dels 2.000 inscrits.

En la passada edició d’aquesta Cursa de les Dones hi van prendre part uns 3.000 participants, tant dones com homes de totes les edats. Es tracta d’una prova de 5 quilòmetres, accessible a tota mena de corredors.

Aquest divendres a les 19 hores, la Casa de l’Esport acollirà la presentació oficial de la prova. L’acte comptarà amb l’actuació de Salva Racero, exvocalista del grup Lax’n’Busto, que interpretarà alguns temes, entre ells el de l’himne de la Mitja Marató de Terrassa.

La Cursa Fanny Sallés és puntuable per al Circuit Activa’t de curses de Terrassa. Les inscripcions es poden realitzar al lloc web mitjaterrassa.org.

To Top