El CN Terrassa es classifica per a la següent ronda de la Champions femenina

L’equip femení del CN Terrassa s’ha classificat per a la següent ronda de la Champions League femenina que es disputa a Mataró. Aquest diumenge ha perdut per 20 gols a 7 davant les amfitriones del CN Mataró.

Dissabte, però, va guanyar els dos partits de la ronda prèvia de la Champions League que va disputar en aquest grup “C”.

Les mataronines han guanyat els quatre partits i han acabat primeres amb 12 punts, seguides del Vouliagmeni grec amb 9 i el CN Terrasa amb sis punts. Aquests tres equips passen de ronda. El Zuglo honarès ha acabat amb 2 punts i el ZV de Zaan dels Països Baixos en té només 1.

En el primer partit, el segon de les egarenques a la capital del Maresne, el CN Terrassa s’ha imposat per 13 gols a 10 al BVSC Zuglo hongarès en un duel molt equilibrat, en el qual Isabel Piralkova ha estat la màxima anotadora amb quatre dianes. El conjunt que prepara Xavi Pérez ha començat molt fort i ha guanyat el primer quart per 4 a 1. La situació s’ha igualat al segon període, que ha acabat amb 2-2. A la represa, les egarenques han sabut gestionar el seu avantatge. Han encadenat un 3 a 4 i un 4 a 3 i s’han acabat imposant per tres gols de diferència (13-10).

Victòria per la mínima contra les neerlandeses

En el segon matx, disputat aquest dissabte a la tarda, les egarenques s’han imposat per la mínima al ZV de Zaan neerlandès. De nou Piralkova i la boia Paula Camus han anotat quatre gols cadascuna. El conjunt dels Països Baixos s’ha imposat per 2 a 3 al primer acte, però el Natació ha arribat al descans manant per 6 a 5. Al tercer període, les neerlandeses han estat millors i han signat un 3 a 6. Ha començat el quart decisiu amb un desavantatge de 9 a 11, però el CN Terrassa ha signat un espectacular parcial de 7 a 4 i s’ha endut el matx. Quan faltaven 66 segons, el resultat era de 15 a 15, però un gol de penal de la veterana Pili Peña ha servit per establir el 16 a 15 definitiu.