Esports

Sortides complicades per als tres equips locals femenins

Polo-Atlètic, Taburiente-Terrassa i Sardinero-Egara, duels de la segona jornada

L’Atlètic visitarà demà el Polo de Barcelona / LLUÍS CLOTET

Els tres representants terrassencs de la lliga de Divisió d’Honor femenina afrontaran diumenge els seus primers desplaçaments de la temporada. El Club Egara visitarà a les 11 el camp del Sardinero de Santander. Mitja hora més tard, el CD Terrassa s’enfrontarà al Taburiente a Las Palmas, mentre que l’Atlètic jugarà a les 12.30 hores a l’Eduardo Dualde davant de l’RC Polo de Barcelona.

L’Atlètic, que es va estrenar imposant-se per 2 a 1 al Tenis, visitarà un dels grans aspirants al títol de lliga, un Polo al qual intentarà sorprendre. El tècnic Jordi Carrera té totes les seves jugadores disponibles per afrontar el matx. “M’espero un partit de tu a tu, en el qual hem d’aconseguir ser regulars en el nostre joc i neutralitzar la seva davantera”, explica el preparador del conjunt de Can Salas, que aquesta temporada està disposat a fer un pas endavant i classificar-se per a la “final-four”.

Per la seva banda, el CD Terrassa cercarà a les Canàries els primers punts de la temporada. El conjunt que prepara Alejandro Ayabarrena va caure a casa per 0 a 5 davant del vigent campió, el Júnior de Sant Cugat, en la jornada inaugural.

Un dels animadors de la lliga

Diumenge, Ayabarrena repetirà convocatòria a Las Palmas. “Ens espera un partit complicat. El camp del Taburiente sempre és difícil. La temporada passada, el Taburiente va ser un dels animadors de la lliga fins a les darreres jornades. Cada any és una incògnita. Coneixem els seus punts forts i dèbils. Hem de ser capaces de desplegar el nostre joc i tenir més possessió de bola. Intentarem imposar el nostre joc i estar ben posicionades”, explica.

El Club Egara és, a priori, qui ho hauria de tenir més senzill per sumar els tres punts. Les de Joan Vidal venen d’empatar a un al camp del Complutense. “M’espero un partit complicat. El Sardinero s’ha reforçat bé enguany, especialment a davant. Per nosaltres és un repte més. És un partit que hem de jugar amb personalitat i amb un alt nivell d’intensitat. Si som capaces de mantenir la nostra identitat, penso que podem sumar els tres punts”, comenta l’entrenador del Club Egara.

To Top