Derrota per la mínima del CN Terrassa en l’estrena europea

Tot i oferir una molt bona imatge, el conjunt masculí del CN Terrassa va perdre aquest dijous per un ajustat marcador de 6 gols a 7 contra el Waspo 98 Hannover en el primer dels quatre partits de la fase prèvia

El capità del CN terrassa Ricard Alarcón ha acabat exclòs per tres faltes / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Estrena amb derrota del CN Terrassa a la fase prèvia de l’Euro Cup que es disputa a la ciutat de Kotor, a Montenegro. En el primer partit del grup “H”, l’equip de Dídac Cobacho ha caigut per 6 gols a 7 davant del Waspo 98 Hannover.

El conjunt egarenc manté intactes encara les seves opcions de classificar-se per a la segona ronda d’aquesta segona competició europea en importància, on entraria a formar part d’un grup de quatre equips i s’asseguraria disputar sis partits, portant la competició a la piscina de l’Àrea Olímpica. Les coses s’han complicat, però les possibilitats de classificació es mantenen intactes.

Als de Dídac Cobacho els queden encara tres partits per disputar. Aquest divendres a les 18 hores s’enfrontaran a l’amfitrió, el Primorac Kotor. Els dos darrers partits del Natació Terrassa seran dissabte contra els dos equips grecs del grup: a les 12 hores amb el Panathinaikos i a les 20 hores davant del Peristeriou. Només es classificaran per a la següent ronda els dos primers classificats.

Inici equilibrat

Aquest primer duel disputat a terres montenegrines ha estat força equilibrat. Les defenses s’han imposat als atacs i s’ha arribat al descans amb un curt 3-3. Andrija Basic ha avançat els alemanys al segon minut, però Ignasi Bargalló ha replicat en el següent atac dels terrassencs. Schipper ha recuperat el mínim avantatge per als de Hannover, però el CN Terrassa s’ha mantingut sempre dins del partit gràcies a dos gols de Gerard Cuacos.

A la represa, els alemanys han signat un parcial d’1 a 3 davant d’un CN Terrassa amb opcions. El 4 a 6 ho deixava tot obert de cara als vuit minuts decisius. Lalo López-Escribano ha col·locat els de Cobacho a un sol gol (5-6), però Schipper ha ampliat l’avantatge quan faltaven dos minuts. Quan faltaven 46 segons, Jordi Chico ha situat el 6 a 7 a l’electrònic, però els alemanys han sabut gestionar la darrera possessió i s’han acabat enduent la victòria.