Derrota del CN Terrassa femení davant del Vouliagmeni grec

El conjunt femení del CN Terrassa no ha pogut aquest divendres amb les gregues en la seva estrena a la fase prèvia de la Champions. Les de Xavi Pérez ja perdien al descans per 2 gols a 8

La piscina Joan Serra i Puigdesens de Mataró ha acollit aquest dijous l’estrena europea de l’equip femení del Club Natació Terrassa. En el primer dels quatre partits del grup “C” que disputaran les egarenques en aquesta fase prèvia de la Champions League femenina, el conjunt que prepara Xavi Pérez ha perdut per 6 gols a 11 davant del Vouliagmeni grec.

Eleni Elliniadi, màxima anotadora del matx amb cinc dianes, ha inaugurat el marcador al minut 2 i ha reincidit amb dos gols més en el primer quart, fins que Maria Patra ha anotat un 0 a 4 que ha fet molt de mal a les terrassenques, que han retallat distàncies al penúltim minut del primer període en un bon llançament de la neerlandesa Nina Ten Broek. Idèntica dinàmica s’ha viscut en el segon quart. Joustra i de nou Illianidi han ampliat l’avantatge fins l’1 a 6. Noelia Cuenda ha retallat distàncies, però dos gols més de Kitty Lynn Joustra han situat el conjunt d’Atenes amb sis gols d’avantatge al descans (2-8).

Sense capacitat de reacció

Tot i intentar-ho, les egarenques no han aixecat un matx que se’ls ha posat molt complicat. La recentment proclamada subcampiona del món sub-20 Isabel Piralkova i Ten Broek han anotat dos gols al tercer temps, però les gregues n’han fet tres i s’ha entrat al darrer període amb un insuperable 4 a 11.

El Vouliagmeni s’ha relaxat al quart període i el CN Terrassa ha maquillat lleugerament el marcador final gràcies a dues dianes de Piralkova i Pili Peña. No hi havia ja marge per a la remuntada i les terrassenques han acabat encaixant la primera derrota a Mataró.

Dos partits dissabte i un diumenge

El CN Terrassa té aquest divendres jornada de descans. Reprendrà la competició dissabte a les 9.30 hores enfrontant-se al BVSC Zuglo d’Hongria. A les 16.30 hores jugarà contra el ZV de Zaan dels Països Baixos. Les jugadores de Xavi Pérez tancaran diumenge a les 11.30 hores aquesta fase prèvia de la Champions davant de les amfitriones del CN Mataró. Els tres primers classificats passaran ronda, mentre que els dos últims s’afegiran a la LEN Cup femenina.