Esports

El Terrassa FC necessita redimir-se diumenge a Lleida

Sense el lesionat Diego Garzón, Meshak, Carlos Badal ni Àlex Fernández, els de Garrido buscaran els primers punts

Diego Garzón, a l’esquerra, serà baixa demà / LLUÍS CLOTET

El Camp d’Esports de Lleida acollirà diumenge a les 18 hores el segon partit de lliga del grup tercer de Segona Federació, que enfrontarà el Lleida amb el Terrassa FC. El conjunt que prepara Gerard Garrido buscarà la redempció de la golejada encaixada diumenge passat a l’Estadi Olímpic. “Visitem un dels rivals més forts de la categoria, però som optimistes i estem molt motivats. La plantilla té moltes ganes de deixar enrere les males sensacions del dia de l’estrena davant del Badalona Futur. Necessitem rentar la nostra imatge”, assenyala l’entrenador terrassista Gerard Garrido.

A banda de les ja conegudes absències del capità Àlex Fernández i el central Carlos Badal, Garrido no podrà comptar amb el lateral dret Diego Garzón, que va patir un petit trencament muscular als isquiotibials davant dels badalonins i s’estarà un parell de setmanes de baixa. Joel Toledo ocuparà la seva plaça a l’onze inicial. Tampoc no jugarà el migcampista Meshak, que fa poc més d’una setmana que no s’entrena amb el grup i no té encara ritme de competició.

Un rival en ratxa

Els lleidatans, entrenats per Ángel Viadero, venen de guanyar per 0 a 1 a La Nucía i aquesta setmana s’ha classificat per a la final de la Copa Federació en batre el CE Sabadell per 0 a 1.

Garrido destaca el bon nivell defensiu d’un Lleida que parteix en el grup de candidats a l’ascens. “Té un bloc molt sòlid, que busca sortir a la contra i té jugadors molt dinàmics i talentosos davant. Ens deixaran pocs espais, però hem d’intentar no cometre errors defensius i ser un equip contundent si volem sumar els primers tres punts”.

To Top