Esports

Un miler d’inscrits a la Cursa Fanny Sallés

La prova, de 5 quilòmetres, se celebrarà el diumenge 8 d’octubre al Parc dels Catalans

Una imatge de la passada edició de la prova / LLUÍS CLOTET

Les inscripcions per prendre part el diumenge 8 d’octubre a partir de les 11 hores a la Cursa de les Dones – Fanny Sallés avancen a bon ritme. La prova atlètica, organitzada per l’Associació Mitja Marató de Terrassa, compta ja amb gairebé un miler de participants. Les inscripcions estaran obertes fins al dimecres 4 d’octubre, quatre dies abans de la celebració de la prova.

Es tracta d’una prova de 5 quilòmetres, ja plenament consolidada dins del calendari atlètic terrassenc. La sortida i l’arribada de la cursa, que transcorrerà, un any més, pels carrers del centre de la ciutat, serà al Parc dels Catalans. El recorregut és oficial i està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme.

Serà la segona edició en què aquesta prova durà el nom de Fanny Sallés, la periodista terrassenca, estretament vinculada amb l’AE Mitja Marató, que va morir l’any passat als 57 anys.

La Cursa de les Dones té caràcter solidari. La Fundació Oncolliga rebrà una part dels diners de les inscripcions. Els participants rebran una samarreta tècnica, entre d’altres obsequis. La guanyadora de la cursa de l’any passat, on van participar 3.000 atletes, va ser l’egarenca Joana Minguet, amb un temps de 19’44”.

To Top