Esports

La selecció masculina sub-16, subcampiona del 8 Nacions

Nombrosa presència egarenca en aquesta competició internacional

La selecció espanyola masculina sub-16 de hockey es va proclamar subcampiona del torneig Vuit Nacions que s’ha disputat a Alcalá la Real. El combinat estatal, amb deu jugadors egarencs, va perdre a la final contra Alemanya per un marcador de 3 a 5. Els representants locals en aquest equip van ser: Pol Agell, Quim Coral, Eduard Marqués, Marc Martín i Octavi Pons, de l’Atlètic; Max Costa, Senen Escamilla, Enric Morros i Jan Trujillo, del Club Egara; i Carlos Bultà, del CD Terrassa.

En el partit per la medalla de bronze, els Països Baixos van derrotar Bèlgica a la tanda de “shoot outs” després d’un empat a 3 gols. Irlanda va finalitzar en la cinquena posició després de guanyar Anglaterra per 3 a 2 i Espanya “B” , amb quatre jugadors de Terrassa, va finalitzar en el setè lloc gràcies a la seva victòria davant Escòcia per 5 a 3. Els jugadors egarencs presents en la competició eren Cesc Bosch i Abel Serrano, de l’Atlètic; Biel Calonge, del CD Terrassa; i Nacho Jufresa, del Club Egara.

Pel que fa al torneig femenina, el títol va ser per l’equip de Països Baixos, que va superar Bèlgica als “shoot outs” després d’empatar a un en el temps reglamentari. Alemanya es va penjar la medalla de bronze superant Espanya per 3 a 1 en el partit per la tercera plaça Set jugadores de Terrassa van formar part de l’equip: Belén Nart, Anna Borràs i Paula Aurell, del Club Egara; i Nonna CorominasJulia Viñas, Anna Marqués i Claudia Escudero, de l’Atlètic.

La cinquena plaça va ser per Anglaterra, que va guanyar Espanya “B” per 1 a 4. En aquesta selecció va competir Laura Rovira, de l’Atlètic. Irlanda es va adjudicar el setè lloc, superant Escòcia en el darrer partit a la tanda de “shoot outs” (2-2 en el temps reglamentari).

To Top