Diners

WindowSight s’incorpora a Filmin

Els usuaris de la plataforma de continguts audiovisuals tindran accés a 55 col·leccions d’obres plàstiques de l’empresa emergent de Terrassa

L'acord inclou l'obra "Roars to life after 50 years", amb què Arturo Rodríguez va retratar l'erupció del volcà de La Palma el 2021

L'”start-up” terrassenca WindowSight, que ofereix una plataforma d’“streaming” per gaudir de l’art visual a través dels televisors i pantalles, ha arribat a un important acord de col·laboració amb Filmin. La plataforma catalana de continguts audiovisuals, que opera a Espanya i Portugal, oferirà als seus subscriptors una mostra del potencial de l’empresa egarenca, acostant el món de la fotografia, la pintura, el vídeo-art i la il·lustració a casa dels seus usuaris.

A partir del pròxim 13 de juliol, els subscriptors de Filmin podran accedir a 55 col·leccions agrupades en vuit sèries temàtiques i gaudir-les al seu televisor o al dispositiu que escullin mentre realitzen altres tasques, teletreballen, sopen amb amics o familiars, sessions de relaxació… “amb seleccions meticulosament curades per a cada ocasió”, expliquen des de WindowSight. “Per la teva pantalla circularan algunes de les grans obres de la història de l’art o els treballs més apreciats dels grans fotògrafs del planeta”, indica el comunicat de Filmin.

Des de l’empresa terrassenca informen que aquestes 55 col·leccions inclouen una àmplia gamma de moviments artístics, incloent-hi l’impressionisme, postimpressionisme, art abstracte i la Belle Époque, amb destacats artistes que els representen, com ara Hokusai, Vermeer, Monet, Klimt, Goya i Van Gogh. Les seleccions també inclouen fotografia aclamada dels últims anys i fotògrafs influents com John Stanmeyer, George Steinmeitz, Steve Winter o Arturo Rodríguez, que, amb la seva obra “Roars to life after 50 years”, va retratar l’erupció del volcà de La Palma el 2021 i va obtenir alguns dels premis internacionals més prestigiosos d’aquell any.

L’empresa egarenca explora així una nova oportunitat de negoci amb la col·laboració amb aquesta coneguda plataforma de sèries i pel·lícules per compartir coneixement, cultura i art, “termes alineats amb els valors de les dues empreses”, asseguren.

“Volem acostar l’art i la fotografia a tothom d’una forma innovadora i que respecti a l’artista i a la seva obra, com ja gaudim de la música i el cinema en el nostre dia a dia. Tenir estímuls visuals en la nostra vida diària porta moltíssims beneficis a nivell cultural, de salut, creativitat i benestar”, comenta Pol Rosset, cofundador i CEO de WindowSight. “La integració de WindowSight a Filmin està abraçant amb èxit la nostra visió d’acostar l’art i la fotografia a la vida diària de les persones. Col·laborant amb actors importants de la indústria audiovisual, podem avaluar com els seus subscriptors interactuen amb aquest contingut i obtenir idees valuoses per millorar l’experiència d’usuari i explorar noves oportunitats de negoci”, assegura.

“Amb aquesta nova proposta que posem a disposició dels nostres subscriptors, els convidem a esprémer al màxim les possibilitats del seu televisor, convertint els seus menjadors en agradables sales d’exposicions amb algunes de les obres més significatives de l’art contemporani”, destaca, per la seva banda, Jaume Ripoll, director editorial de Filmin.

WindowSight, l’Spotify de l’art visual creat per una família egarenca

WindowSight s’incorpora a Filmin
To Top