Diners

Les empreses de la Cecot tindran bonificacions en l’ús d’obres de socis de la SGAE

La patronal i la societat privada formalitzen un acord que facilita l’ús públic de les obres dels socis de l’SGAE i inclou la utilització d’un ampli repertori internacional per part de les empreses i negocis associats a la Cecot

El president de la patronal Cecot, Xavier Panés, i el director de la SGAE a Catalunya i Balears, Lluís Gómez

Les empreses associades a la Cecot ho tindran a partir d’ara més fàcil per fer ús d’obres musicals i audiovisuals. La patronal amb seu a Terrassa ha formalitzat un conveni de col·laboració amb la SGAE que facilita l’ús públic de les obres dels socis d’aquesta entitat privada, així com un amplíssim repertori internacional, entre les empreses integrades a la confederació empresarial multisectorial.

El president de la patronal Cecot, Xavier Panés, i el director de la SGAE a Catalunya i Balears, Lluís Gómez, han establert aquest dilluns les futures línies d’actuació i col·laboració entre ambdues entitats en una trobada que s’ha dut a terme a l’oficina que la Cecot té al districte 22@ de Barcelona i que ha comptat també amb la presència de Jorge Arambilet, delegat territorial de la SGAE a Catalunya.

Amb aquesta aliança cultural i econòmica, la SGAE ofereix les autoritzacions necessàries perquè els gremis i associacions empresarials adscrits a la Cecot utilitzin lícitament el repertori d’obres els drets d’autor de les quals administra la SGAE. Mitjançant la signatura del conveni, a més, les empreses associades a la Cecot podran beneficiar-se de bonificacions i deduccions en les llicències d’ús d’obres musicals i audiovisuals amb drets d’autor.

Des de la Cecot, destaquen que la música té una funció fonamental en el negoci de restaurants, cafeteries, gimnasos, salons de bellesa, acadèmies de ball, supermercats, discoteques, bars i moltes més empreses i establiments. “En tots ells la música és una eina útil, un valor afegit i un signe distintiu per a la seva activitat empresarial, la qual permet millorar les relacions amb els clients i generar millors ambients de treball”, asseguren des de la patronal.

To Top