El Club Egara, subcampió d’Espanya juvenil de hockey

En categoria femenina, l’Atlètic es va penjar la medalla de bronze a Santander

La ciutat de Santander va acollir els Campionats d’Espanya de hockey corresponents a la categoria juvenil. En categoria masculina, el Club Egara va perdre la final davant del Polo per “shoot-outs” i es va classificar en segona posició, mentre que el CD Terrassa va ser setè. Pel que fa a la competició femenina, l’Atlètic Terrassa es va penjar la medalla de bronze en superar per  2 a 1 el Sanse Complutense en el duel per la tercera i la quarta posició.

La final masculina va ser molt equilibrada. Guillermo Umbert va inaugurar el marcador al minut 25, però al 54 Pau Bosch va establir l’empat a un gol definitiu que va donar pas a la tanda de “shoot-outs”, que va donar la victòria als barcelonins per 2 gols a 3. La tercera posició va ser per al Júnior, que es va imposar per 4 gols a 3 al RC Jolaseta de Getxo. El CD Terrassa, que defensava el títol, va acabar setè en imposar-se per 4 a 1 el Xaloc valencià.

L’Atlètic femení, tercer

Pel que fa al Campionat d’Espanya juvenil femení, l’Atlètic Terrassa va assolir la medalla de bronze en batre per 2 a 1 el Sanse Complutense. Al minut 16, Elena Ferrer va inaugurar el marcador. La capitana de les madrilenyes, Inés García, va empatar al minut 25. Només dos minuts més tard, Mar Busqueta va establir el 2 a 1 que donava a les de Can Salas la tercera posició.

La davantera de l’Atlètic Jordina Gibert va ser la màxima golejadora del torneig, empatada amb Lucía Maristany, del Polo.

El títol se’l va endur l’equip amfitrió, el Tenis de Santander, que va derrotar per 2 a 0 a la final l’RC Polo de Barcelona. El Club Egara es va classificar setè en batre per 3 a 2 la Real Sociedad de San Sebastián en el duel per evitar la darrera plaça.