Comarca

Ana María Martínez és alcaldessa de Rubí

La socialista encara la seva tercera alcaldia gràcies als resultats electorals obtinguts el passat 28 de maig

Ana María Martínez, alcaldessa de Rubí / Ajuntament de Rubí

Aquest dissabte s’ha constituït la nova corporació local per al mandat 2023-2027 a l’auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler de Rubí. El Ple està integrat per set formacions polítiques i Ana María Martínez ha estat investida com a alcaldessa del municipi. La socialista encara la seva tercera alcaldia gràcies als resultats electorals obtinguts el passat 28 de maig.

La sessió plenària s’ha obert amb la constitució de la Mesa d’Edat, integrada pels regidors electes de major i menor edat, en aquest cas Juan Carlos Boronat Gómez (PP) i Carlos Velarde Ávila (VOX), i per la vicesecretària general de la Corporació, Marta Cuesta Garcia. El ple ha continuat amb la presa de possessió dels diferents regidors i regidores, que han jurat o promès el càrrec, i la declaració formal de la constitució de l’Ajuntament.

Tots i totes les caps de llista han presentat la seva candidatura a excepció d’Andrés Medrano Muñoz d’En Comú Podem (ECP). Ana María Martínez Martínez, del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), ha obtingut el suport de nou regidors i regidores; Xavier Corbera Gaju, d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), ha sumat cinc vots; Nerea Andrés Antón, de VOX, ha comptabilitzat tres suports; Juan José Giner Espinosa, del Partit Popular (PP), ha aconseguit dos vots; Antoni García Berea, de Veïns per Rubí (VR), ha obtingut dos i Marina Dolset Mancho, de l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP), també dos. Les dues paperetes restants han estat en blanc. Davant la manca de majoria absoluta, Ana María Martínez Martínez ha estat proclamada alcaldessa com a representant de la llista més votada a les eleccions del passat 28 de maig.

To Top