Esports

El Vallès, subcampió de la Divisió d’Honor “B” femenina

Un gol de la basca Sofía de la Puente al minut 66 ha dut el Jolaseta a proclamar-se campió

En el darrer partit de la jornada d’aquest dissabte a l’Estadi Martí Colomer de Terrassa, el Vallès Esportiu ha perdut per 1 gol a 2 en la final de la lliga de Divisió d’Honor “B” femenina davant de l’RC Jolaseta de Getxo. Les basques s’han imposat per la mínima gràcies a un gol anotat quan faltaven només quatre minuts per anar a la tanda de “shoot-outs”.

L’equip que entrena Guillem Bausà no ha pogut endur-se a Can Salas el trofeu de campió de la segona competició femenina en importància. En una final molt equilibrada, un penal-córner transformat per Almudena Lecanda al minut 7 ha significat el 0 a 1 per al conjunt basc. Però el Vallès ha reaccionat ràpidament i només cinc minuts després, Núria Ventayol ha empatat el matx.

No hi ha hagut gols en els dos següents quarts. Ja en el darrer, quan tot semblava que el duel s’apropava als “shoot-outs”, Sofía de la Puerta ha desviat al minut 66 una bola dins l’àrea per establir un 1 a 2 que ha resultat ja definitiu.

El campió, Jolaseta, ja tenia assegurat l’ascens a la Divisió d’Honor femenina. El Castelldefels disputarà la promoció d’ascens amb el CD Terrassa.

Al Jolaseta hi juguen les egarenques Miriam Gibert i Laia Roca.

To Top