Esports

L’Handbol Terrassa podria renunciar a la Primera Nacional

El club argumenta motius econòmics i de manca d’instal·lacions

L’Handbol Terrassa està meditant la continuïtat del primer equip a Primera Nacional i podria renunciar a aquesta categoria en el transcurs dels pròxims dies. El club egarenc, de fet, negocia un intercanvi de places amb un club de Lliga Catalana mitjançant el qual només perdria una categoria. En tot cas, aquesta operació està pendent de la llum verda de la Federació Espanyola. La junta directiva ha fet públic un comunicat aquest dimarts en el qual explica que està valorant seguir competint a Primera Nacional en base a criteris econòmics i esportius.

Segons la junta directiva de l’Handbol Terrassa. “després de tres temporades a categoria nacional, la junta ha valorat el gran esforç econòmic que suposa formar-hi part. Aquesta categoria obliga a tenir una plantilla competitiva i es fa necessària reforçar-la any rere any amb nous fitxatges que sumin al ja talent propi que es té a la base”.

A més del criteri econòmic, també s’adueixen motius estructurals, centrant el dèficit d’instal·lacions que pateix l’entitat. “L’entitat està patint un important greuge des de l’enderroc de la pista exterior de Can Jofresa i les obres del seu cobriment aturades. En concret, perjudica greument al rendiment del primer equip, ja que no pot entrenar en les condicions desitjables que la categoria requereix. Per tant, es troba en clara inferioritat esportiva respecte als altres equips de la competició. A més a més, aquesta mancança d’accés a instal.lacions en condicions, és un dels frens que el
club ha trobat a l’hora de retenir talent o captar-ne de nou”.

To Top