Esports

Clara Badia torna a l’Atlètic Terrassa

La jugadora jugava fins ara al Mannheimer alemany

L’Atlètic Terrassa ha anunciat aquest dilluns la incorporació d’una nova jugadora per al seu primer equip femení de cara a la nova temporada. Es tracta de Clara Badia, que torna al conjunt que prepara Jordi Carrera després de jugar diverses temporades al conjunt alemany del Mannheimer, que la temporada passada va perdre per “shoot-outs” la final de la Bundeslliga.Clara Badia disputarà a partit de la setmana vinent la “final-four” de la lliga alemanya.

Badia és un producte de la pedrera de Can Salas. És una jugadora molt polivalent, que pot jugar tant de migcentre com d’interior. El seu entrenador, Jordi Carrera, valora molt positivament la seva incorporació. “És una gran jugadora, amb molta ambició, que s’estima el club i ens ajudarà moltíssim la temporada vinent. Té l’ambició de disputar els Jocs Olímpics de París l’estiu vinent”.

Clara Badia ha jugat a totes les categories inferiors de l’Atlètic. Forma part de la generació d’internacionals que van guanyar la Copa d’Europa sub-21 a València.

De cara a la temporada 2023-2024 tornarà a l’equip amb molta més experiència. Després d’haver assolit la salvació, l’equip femení de l’Atlètic aspira la temporada vinent a estar al grup capdavanter de la lliga de Divisió d’Honor femenina.

To Top