Terrassa

La CUP Terrassa lluitarà per municipalitzar el SAD i els menjadors

“Només amb serveis públics forts garantirem unes vides dignes”, diu la candidatura anticapitalista

Els cinc primers de la llista de la CUP Terrassa

La CUP Terrassa farà de la municipalització del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) i dels menjadors escolars un dels seus principals cavalls de batalla si aconsegueix representació a l’Ajuntament. Així ho ha anunciat aquest dimarts la candidatura de l’esquerra independentista en un acte electoral al carrer Major.

Jaume Bofill, candidat a l’alcaldia, ha denunciat que l’actual govern municipal “ha posat la catifa vermella” a grans empreses amb les adjudicacions d’aquests serveis. La seva companya Bruna Serra, número vuit en la llista, ha exigit “serveis de qualitat, i no sols alimentària sinó educativa”, perquè els menjadors escolars són també espais de lleure i d’aprenentatge. Les condicions precàries de les treballadores, ha recalcat, “acaben repercutint en els usuaris”. Bofill ha recordat la presentació davant el consistori de 4.000 signatures a favor de la municipalització del SAD.

Millorar les condicions

“Hem de parar els peus a les multinacionals que només busquen beneficis en la prestació dels serveis”, afirma la CUP, favorable a la municipalització de tots els serveis “per millorar les condicions de les treballadores i dels que en som usuaris”.

Segons la formació anticapitalista, “només amb serveis públics forts garantirem unes vides dignes”. Tant el SAD com els menjadors escolars són prestacions “altament feminitzades” que l’Ajuntament “ignora constantment”.

To Top