Esports

El repte més difícil per al San Cristóbal

Els parroquials han de guanyar per més d’un gol per passar a la tercera ronda del “play-off”

El CP San Cristóbal ha de superar el 0 a 1 del partit d’anada per continuar viu / Lluís Clotet

Després de perdre per 0 a 1 contra el Sant Andreu en el partit d’anada de la segona eliminatòria del “play-off” d’ascens a Segona Federació, el CP San Cristóbal afronta aquest diumenge, a les 18.05 hores, el repte més exigent de la temporada. De nou, els parroquials han de remuntar en el partit de tornada, però a diferència de la primera ronda contra l’Hospitalet, ho han de fer fora de casa i amb l’obligació per guanyar de més d’un gol de diferència. El Sant Andreu parteix amb l’avantatge de ser el guanyador en el cas que l’eliminatòria acabi en empat després de la disputa de la pròrroga.
Tenint en compte que el San Cristóbal no ha guanyat mai a l’estadi Narcís Sala del Sant Andreu, que només ha sumat un empat en els tres partits que ha jugat aquesta temporada amb els quadribarrats i que no ha guanyat fora de casa per més d’un gol al llarg d’aquest exercici, l’escenari previ és força complicat. Però el conjunt egarenc ha demostrat al llarg dels darrers anys la seva capacitat competitiva en situacions límit i al vestidor tothom confia a donar la sorpresa contra un rival construït per aconseguir l’ascens i ara en una bona dinàmica. El premi per al guanyador serà disputar la tercera i definitiva eliminatòria que decidirà ja els equips que pujaran de forma definitiva a Segona Federació.

“Ni molt menys està decidida aquesta eliminatòria”, diu un Dani Andreu, entrenador del San Cristóbal, que es rebel·la contra els pronòstics inicials. “Tenim la il·lusió de fer història i de trencar les estadístiques”, comenta. “Sabem que per remuntar haurem d’estar a un nivell molt alt, però en un ‘play-off’ els escenaris són imprevisibles. Tenim un percentatge baix de possibilitats i ells són els favorits, però que ningú ens descarti.”

Dominar les àrees

El tècnic parroquial disposa de tots els seus jugadors per afrontar aquest matx decisiu. I té clar el pla de partit que s’ha de seguir. “És molt important que siguem forts en defensa i que tinguem la capacitat d’aprofitar les nostres opcions en atac. No disposarem de moltes ocasions i no les podem desaprofitar”, explica.

Pensa l’entrenador del San Cristóbal que arribar a la pròrroga seria positiu pel seu equip. “En aquest supòsit estaré content, perquè en aquest cas els hi podem provocar una angoixa considerable. Seria un escenari totalment diferent.”

El repte més difícil per al San Cristóbal
To Top