Esports

Ortega: “He estat molt feliç en el Terrassa FC”

El porter egarenc posa el punt final a la seva trajectòria en el club després de 13 temporades

Les llàgrimes d'Ortega amb el president, Jordi Cuesta / Nebridi Aróztegui

El porter del Terrassa FC Jose Ortega s’ha acomiadat aquest dimarts del club egarenc en un emotiu acte que ha organitzat el club a la sala VIP de l’Estadi Olímpic. Ortega ha defensat la porteria del conjunt terrassista per espai de 13 temporades, període en el qual ha disputat un total de 294 partits oficials. El dissabte va disputar el seu darrer partit al camp del Teruel, després d’anunciar-se que no continuaria la pròxima temporada. L’acte ha comptat amb la presència del president, Jordi Cuesta, del director esportiu, Miquel Ezequiel, la gairebé totalitat de la plantilla del primer equip i el cos tècnic, treballadors del club i alguns aficionats que han volgut ser presents en una jornada pel record.

Ortega ha tingut paraules d’agraïment cap a totes les persones que l’han acompanyat en aquest viatge. I ha destacat quatre noms propis: Miquel Olmo, l’entrenador que el va fer debutar en el primer equip; Miki Carrillo, el tècnic que li va concedir la titularitat; Pepe Mármol, el responsable de material del Terrassa FC; i el seu excompany i exentrenador de porters, Miguel Ángel Álvarez.

Ortega amb Lucas Viña i altres companys / Nebridi Aróztegui

Ortega ha admès que quan va debutar en el primer equip la temporada 2009-10, sent encara juvenil, no esperava un recorregut tan extens. “No em podia imaginar tot el que he viscut després. Estic molt orgullós d’aquests anys”, ha explicat. “La meva il·lusió era fer tota la meva carrera al club, però ha arribat fins aquí.” A l’hora d’escollir algun moment especial, ha explicat que són molts. “El meu primer ‘play-off’, perquè va ser un any important per a mi perquè Miki Carrillo em posa a la porteria; el meu debut, sent juvenil; jugar contra un Primera Divisió a la Copa del Rei i l’ascens. Hi han hagut moments molt feliços. I sobretot les amistats que queden.”

Ortega ha admès que és “molt difícil” acceptar l’adeu. “Els clubs canvien i saps que un dia arribarà. Però em costa assimilar-ho. Ara vindran nous reptes, això no queda aquí”, ha dit assegurant que encara no té destí per a la pròxima temporada encara que la seva prioritat és continuar jugant a Segona Federació.

Ortega s’abraça amb Miquel Ezequiel davant les llàgrimes del president / Nebridi Aróztegui

El president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, s’ha mostrat especialment emocionat. “És un dia molt trist. Només tinc paraules d’agraïment cap a Ortega, cap a la seva implicació amb el club i el seu valor com a persona. Deixes una empremta molt gran en el club”, ha dit. “Tinc la sensació que marxa un fill.”

Miquel Ezequiel, director esportiu del Terrassa FC, ha assenyalat la importància de donar una bona sortida als jugadors que han marcat una època. “Va ser molt important que s’acomiadés en el camp. Hem de saber acomiadar a les persones que formen part de la història del Terrassa. Veient la trajectòria d’Ortega penso que no cal dir res més.”

To Top