Terrassa

Ballart presenta un programa electoral “possible i necessari per Terrassa”

El candidat de TxT defensa el seu projecte “exclusivament terrasenc, sense ingerències”

Jordi Ballart ha presentat aquest matí oficialment el programa electoral de Tot per Terrassa (TxT) per al mandat 2023-27 al parc de les Nacions Unides, acompanyat de la número dos de la llista, Maite Balcells. Els dos candidats de la formació municipalista han volgut destacarque TxT presenta un projecte “possible i necessari per Terrassa, sabent on volem anar i comptant amb un equip preparat al 100% per a liderarlo des del minut 0”.

En paraules del candidat, es tracta d’un document programàtic “que s’ha anat treballant al llarg dels darrers mesos i s’ha creat amb les aportacions de moltes persones que hi ha participat, tal i com ja vam fer al 2019”.

Ballart diu que el 28M els terrassencs ” decidiran si volen tornar enrere, continuar amb un projecte exclusivament terrassenc i sense ingerències o apostar per noves incorporacions al consistori”

L’alcalde de Terrassa ha volgut destacar en la seva intervenció que aquestes eleccions són importants per a la ciutat de Terrassa i que “el 28 de maig, els terrassencs i terrassenques decidiran si volen tornar enrere, continuar amb un projecte exclusivament terrassenc i sense ingerències o apostar per noves incorporacions al consistori”.

El candidat  de Tot per Terrassa Jordi Ballart i la número dos Maite Balcells, aquest matí al parc de les Nacions Unides / Nebridi Aróztegui

A la intervenció de l’alcalde l’ha seguit la número 2 de la formació, l’advocada Maise Balcells, qui ha estat l’encarregada d’explicar l’estructura del document que en breus hores estarà a disposició de tothom qui hi vulgui accedir a través de la pàgina web de TxT. Balcells ha explicat que el programa electoral  s’estructura en vuit eixos sobre els que vertebren més de 1300 propostes.

  • Dinamitzar i enfortir l’economia
  • Compromisos amb els drets de les persones i animals
  • Terrassa, ciutat educativa
  • Espai públic més amigable
  • La Terrassa que es mostra al món
  • Un Ajuntament més àgil i eficient
  • Polítiques per a afavorir el teixit comercial
  • Terrassa, una ciutat verda i sostenible

La candidata de Tot per Terrassa ha aprofitat al llarg de la seva intervenció per a destacar algunes de les propostes i decisions que prendrà el govern de Ballart en els primers dies del proper mandat si arriba a l’alcaldia. Entre elles, com ja va informar públicament a la presentació del projecte a la Factoria de Terrassa i va detallar a l’entrevista amb Diari de Terrassa, es troba la creació d’una nova regidoria d’indústria, un pla de xoc de manteniment i accessibilitat a l’espai públic en els primers 100 dies i la creació d’una nova regidoria de cicles de l’aigua.

Noves propostes sectorials

La formació municipalista ha anunciat que al llarg dels propers dies anirà informant en rodes de premsa i en xarxes socials, de mesures i propostes que contempla el programa electoral en diferents àmbits. Aquestes presentacions s’aniran succeint al llarg dels darrers dies.

Pel que fa als pactes postelectorals, Jordi Ballart ha volgut destacar, un cop més, que Tot per Terrassa, amb els resultats del proper 28 de maig, seurà davant de qualsevol formació política per a sumar i treballar per la ciutat. En la mesura que no hi hagi majories suficients i calgui pactar per a conformar govern, l’alcalde de Terrassa ha reiterat que “parlarem amb tots els projectes per a arribar a consensos, pactes i acords en tot allò que sigui per la millora de la qualitat de vida de la ciutadania”. Ballart, però, ha deixat clar que Tot per Terrassa “posarà únicament un mur de contenció davant d’aquells partits que no tinguin la democràcia com la seva regla del joc”.

To Top