Esports

Torneig solidari de pàdel a favor de Som Riures

La jornada tindrà lloc el dissabte 3 de juny a les pistes del Tot Pàdel Play de Terrassa

L’entitat Som Riures Dentistes Solidaris organitzarà el dissabte 3 de juny el seu segon Torneig de Pàdel Solidari Som Riures, que tindrà lloc a les instal·lacions de Tot Pàdel Play de Terrassa (carrer de Finisterre, 13). La jornada començarà a les 9 hores i comptarà amb la participació d’unes 200 persones repartides en les categories d’iniciació i nivell mig-alt, tant en l’àmbit femení com en el masculí.

Durant la jornada hi haurà sortejos i regals per a tots els participants. Per als primers i segons classificats de cada categoria hi haurà premis valorats en fins a 500 euros. Les inscripcions es poden fer via telefònica al 672.107.582 i el preu de la inscripció és de 20 euros. El torneig està apadrinat per la nedadora del CN Terrassa Sarai Gascón.

Som Riures destinarà tots els beneficis de la recaptació de la jornada per a cobrir les despeses d’assistència odontològica que presta a persones amb risc d’exclusió social. Aquesta tasca solidària va començar l’any 2016 i des de llavors ha ajudat 1.238 persones, 702 d’elles nens. Els pacients són derivats d’entitats socials com Creu Roja, Càritas, Fundació Maria Auxiliadora o Consorci Sanitari de Terrassa entre d’altres. Som Riures no només atén els pacients en treballs d’odontologia solidària sinó que combina aquest àmbit assistencial amb la prevenció bucodental.

To Top