Matadepera

El matadeperenc Aleix Ortiz entra a la Voz Kids

L’artista va enamorar amb la seva interpretació rockera a Rosario Flores, que no va dubtar en girar-se a meitat de l’actuació

El matadeperenc Aleix Ortiz a La Voz Kids

El matadeperenc Aleix Ortiz té 13 anys i ha entrat a La Voz Kids, el concurs de talent infantil que s’emet els dissabtes a la nit (22.00h) a Antena 3. Aquest dissabte, Ortiz es va presentar per primera vegada a les audicions a cegues amb el tema “Still loving you” (1984), de la banda alemanya de heavy metal “Scorpions”.

El petit artista va enamorar amb la seva interpretació rockera a Rosario Flores, que no va dubtar a girar-se a mitja actuació. Flores va col·locar-li el segell distintiu del seu equip i l’Aleix va passar a formar part del concurs. “A mi me has destrozado con tu voz“, li assegurava l’artista madrilenya.

Als càstings de La Voz Kids s’hi van presentar més de 10.000 nens, dels que només un centenar, un d’ells, l’Aleix, van ser escollits per participar en el programa. Tot i que havia estudiat música de petit, l’Aleix no estava interessat a participar el programa, però animat pel seu pare, es va decidir. I és que quan Ortiz va veure que passava a formar part del programa i de l’equip de Rosario Flores es va emocionar: “És el mejor dia de mi vida” va dir als assessors.

La participació en aquest espai ha permès a l’Aleix reprendre els seus estudis musicals. Ara fa piano i llenguatge musical a l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou de Matadepera. I també té una banda de rock, “Youngblood” (on hi ha un altre integrant matadeperenc, Noak Méndez), que tocaran al Parc Sant Jordi de Terrassa el pròxim 27 de maig.

El matadeperenc Aleix Ortiz entra a la Voz Kids
To Top