Jaume Leiva guanya el Tros de Fart a Formentera

L’atleta egarenc va dominar la cursa amb autoritat

Jaume Leiva en la prova disputada a Formentera

L’atleta egarenc Jaume Leiva, del club de Irunwithleiva, es va proclamar guanyador de la prova Tros de Fart, disputada sobre una distància de 21 quilòmetres a Formentera dintre del programa de la Formentera All Round Trail que estava aformada per diferents curses de diverses distàncies. La prova es va iniciar a Es Caló i la meta estava instalada al port de la Savina.

Jaume Leiva va signar una marca d’1.27’00” per obtenir la primera posició, en una cursa en la qual va córrer a un molt bon nivell durant els primers 8 quilòmetres per després patir dolor al maluc que van fer que s’aturés en diferents oportunitats. Malgrat això, va dominar la prova per aconseguir el primer lloc per davant de Jonathan Blanco, de l’Ibiza Trail, que va ser segon amb 1.32’17”, i de Joan Mesquida, del Total Team, tercer amb 1.35’45”.

Un altre representant de l’Irunwithleiva va participar en la cursa de 12,5 quilòmetres. Va ser Marc Messe amb un tercer lloc a la classificació final.