Terrassa

La professora Salán rebrà la insígnia d’or de la UPC a Terrassa

L’acte se celebrarà aquest divendres a l’Eseiaat

Núria Salán, professora del Departament de Ciència i Enginyeria de Materials / NEBRIDI ARÓZTEGUI

La professora Núria Salán rebrà aquest divendres a Terrassa la insígnia d’or de la UPC.

L’acte se celebrarà a les 12 hores a l’edifici històric de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (Eseiaat) de la UPC (carrer de Colom 1). Salán és professora d’aquesta escola universitària i serà distingida ex aequo, juntament amb Josep Maria Rossell, amb el 25è amb el 25è premi UPC a la Qualitat en la Docència Universitària en la modalitat de trajectòria docent.

El premi és atorgat pel Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya – BarcelonaTech. En el cas de Salán es destaca la gran trajectòria d’aquesta docent del Departament de Ciència i Enginyeria de Materials i vinculada a l’Eseiaat.

Xerrada de la protagonista

El rector Daniel Crespo lliurarà la insígnia d’or de la UPC a Núria Salán, que tot seguit oferirà la xerrada titulada “11.680 oportunitats d’aprendre i d’innovar”.

L’acte també comptarà amb la participació de la presidenta del Consell Social, Montserrat Guàrdia, i del director de l’Eseiaat, Xavier Roca. Núria Salán ha estat distingida ex aequo amb el professor Josep Maria Rossell, que va rebre el premi UPC a la Qualitat en la Docència Universitària el 8 de novembre.

El Consell Social atorga el guardó a Salán “pel seu esforç per trobar formes creatives d’impartir docència a l’aula, pel que fa al disseny de continguts i d’activitats d’aprenentatge”.

La delegació d’estudiants de l’Eseiaat, que va presentar la proposta per guardonar Salán, ha destacat “la passió, la proximitat i l’enfocament docent innovador” de la docent, així com “la voluntat d’ajudar i la flexibilitat per adaptar-se a les necessitats dels grups d’estudiants”.

La professora Salán rebrà la insígnia d’or de la UPC a Terrassa
To Top