L’Handbol Terrassa s’imposa per 26 a 24 al La Salle Montcada

Queden cinc jornades i els de Rudi Reig tenen sis punts d’avantatge repecte a la zona de descens

Espectacular llançament en suspensió de Robert Salvatella davant de l'equip de Montcada i Reixac / LLUÍS CLOTET

Queden cinc jornades per acabar la lliga i l’Handbol Terrassa té un important coixí de sis punts amb relació a les posicions de descens, que ocupen en aquests moments Poblenou i Banyoles. Els egarencs ocupen la tretzena posició amb els mateixos 15 punts que el dotzè, el Sant Esteve Sesrovires. Presenten un balanç de cinc victòries, cinc empats i 15 derrotes.

L’equip que entrena Rudi Reig va sumar a Can Jofresa la cinquena victòria de l’exercici. Va superar per dos gols de diferència (26-24) el quart classificat, un La Salle Montcada que lluita per les primeres posicions. Es tracta d’una victòria de molt demèrit davant d’un dels millors conjunts de la categoria.

Tot i el seu mal inici (1-4 al minut 6), l’Handbol Terrassa va ajustar ràpidament la seva defensa i va començar a funcionar millor en atac. Un parcial de 4 gols a 0 al minut 11 va fer que els de Reig recuperessin l’avantatge (5-4 al minut 11), El conjunt de Montcada i Reixac estava desdibuixat i l’avantatge dels egarencs continuava creixent. Al minut 22 es va completar un parcial de 9 gols a 2 que va situar els locals amb un resultat de 10 a 6 al minut 22. Les diferències es van ajustar al descans, al qual es va arribar amb dos gols d’avantatge per a l’Handbol Terrassa (14-12).

Major equilibri

La segona meitat va ser més equilibrada, però els de Reig van saber conservar els dos punts. Els amfitrions van augmentar la distància al primer tram de la segona meitat. Al minut 43 ja manaven per 20 a 16. Els visitants, però, van saber reaccionar i al minut 50 van empatar a 21 gols. S’obria un partit nou que acabaria amb un parcial de 5 a 3 per a l’Handbol Terrassa.

Dins del darrer minut de partit es van marcar tres gols. Quan faltaven 29 segons, Marc Puig va fer el 25 a 23, però els visitants van apropar-se a només un gol quan faltaven 17 segons. En el darrer atac del partit, Mario Carmona va anotar el 26 a 24 definitiu.