Terrassa

Els Minyons portaran castells de 8 a Sant Pere Nord

Actuaran diumenge a la plaça del Primer de Maig al costat dels Castellers d’Esparraguera

/ Nebridi Aróztegui

Després d’actuar a Castelló dissabte passat, els Minyons de Terrassa tornaran aquest cap de setmana a actuar a la nostra ciutat en aquest inici de temporada. Serà diumenge a les 12 hores a la plaça Primer de Maig, epicentre del barri de Sant Pere Nord.

L’activitat al barri començarà a les 10.30 hores amb una cercavila encapçalada per Diables de Sant Pere Nord que recorrerà el camí des de la plaça de l’Aigua i fins a la plaça Primer de Maig. A partir de les 11 hores els Minyons començaran un taller per a tota la canalla que vulgui provar de fer castells i a partir de les 12 hores començarà l’actuació castellera amb els Minyons de Terrassa i els Castellers d’Esparraguera.

Els malves es plantegen aquesta actuació com a porta d’entrada als castells de 8 aquesta temporada 2023, podent-hi portar el 3 de 8 si el darrer assaig que se celebrarà divendres el valida.

Botifarrada

Un cop acabi l’actuació se celebrarà una botifarrada a la mateixa plaça.

L’actuació i totes les activitats a l’entorn les organitza la colla malva amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Sant Pere Nord i els Diables de Sant Pere Nord.

Els Minyons portaran castells de 8 a Sant Pere Nord
To Top