Terrassa

La CUP demana pensar en el Vallès com un sol territori

La formació anticapitalista reuneix a Terrassa tots els seus alcaldables a la comarca

Els candidats municipals de la CUP es van trobar a l’Horta dels Frares, al parc de Vallaparadís

“Cal pensar en el Vallès com un territori i no com un conjunt de municipis aliens i aïllats. Fent xarxa entre totes les candidatures, juntes tindrem l’alternativa”. Així es va expressar el cap de llista de la CUP a Terrassa, Jaume Bofill, per a les properes eleccions municipals en un acte celebrat dissabte a l’Horta dels Frares en què es van reunir tots els alcaldables de la formació al Vallès Occidental.

“Si les elits, la patronal i els diferents governs ens volen convertir en un macropolígon logístic i fer del Vallès el pati del darrera de Barcelona… Llavors nosaltres plantarem cara i per les condicions de vida de les nostres veïnes”, va afegir Bofill, que va citar la urgència social, la crisi econòmica i l’emergència ambiental com a complexitats que, a parer seu, s’intensificaran en els propers anys.

“Aspirem a un canvi polític que defensi a la gent treballadora del Vallès”, va manifestar al seu costat la candidata a l’alcaldia de Sabadell Nani Valero, que va posar el focus en la B-40. “Tenim molt clar que governar no serveix de res si després d’anys de lluita al territori, t’acabes arrossegant davant les pressions del PSC i de Junts per reactivar un projecte sense cap mena de sentit i caduc com és el Quart Cinturó”, va dir.

A més dels candidats de Terrassa i Sabadell, també hi van ser els caps de llista de Guanyem Cerdanyola (Ivan González), l’Assemblea d’Unitat Popular de Rubí (Marina Dolset), de l’Esquerra Alternativa per Barberà, de Palau-solità i Plegamans (Dani Cama), de Sant Cugat (Marco Simarro), de Castellar del Vallès (Marga Oncins), de Santa Perpètua de Mogoda (Guillermo Almansa) i de Sentmenat (Jaume Carbonell).

To Top