Terrassa

Més de 100 quilos de cabdells de marihuana trobats a Terrassa

Els quatre detinguts en l’operatiu del Segle XX han ingressat a la presó

Moment del dispositiu policial al carrer de Joan Monpeó / NEBRIDI ARÓZTEGUI

L’operació policial contra el tràfic de drogues desenvolupada dijous, 9 de març, a Terrassa es va saldar amb la incautació de 110 quilograms de cabdells de marihuana, el decomís de 220 plantes (amb un pes de 85 quilos) en fase de recol·lecció i la detenció de quatre persones que van ingressar hores després a la presó.

El Cuerpo Nacional de Policía ha informat aquest divendres del balanç de l’operació efectuada al Segle XX. El dispositiu va ser desplegat pel Cuerpo Nacional de Policía en col·laboració amb la Policia Municipal de Terrassa. Els agents van escorcollar una nau industrial del carrer de Joan Monpeó, on van trobar als quatre sospitosos. Eren els “jardiners”, encarregats del manteniment de la plantació de marihuana que ocupava l’edifici.

Els agents van comissar diversos sacs plens de marihuana / NEBRIDI ARÓZTEGUI

En dues dependències de la nau es cultivava la maria. En una tercera es duia a terme l’assecat i la preparació de la substància per a la seva distribució, segons la policia. Els “jardiners” vivien allà.

Un túnel

El subministrament elèctric de la plantació estava manipulat, connectat a la xarxa general a través d’un túnel realitzat sota la vorera. Els quatre detinguts estan acusats d’un delicte de pertinença a grup criminal organitzat, un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els quatre detinguts van ingressar a la presó. El 14 de març, la policia va detenir un cinquè individu a El Papiol. Es tractava del presumpte encarregat de controlar i desplaçar els “jardiners”. Però ell va quedar en llibertat amb càrrecs.

Més de 100 quilos de cabdells de marihuana trobats a Terrassa
To Top