Esports

Les seleccions catalanes sub-16 volen revalidar els dos títols estatals a Terrassa

El Club Egara acollirà del 30 de març al 2 d’abril els Campionats d’Espanya

Les instal·lacions del Pla del Bon Aire acolliran el Campionat d’Espanya autonòmic sub-16

El Club Egara acollirà del 30 de març al 2 d’abril els Campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques sub-16. La competició reunirà deu seleccions masculines i deu de femenines, repartides en dos grups. Les dues seleccions catalanes, vigents campiones, intentaran revalidar els seus títols a Terrassa.

El gruix dels partits es jugaran al Club Egara. Nou, però, se celebraran a l’Estadi Municipal Martí Colomer i cinc més les Pedritxes. Els dos primers de cada grup es creuaran a les semifinals.

En categoria masculina, la selecció catalana, entrenada per l’egarenc Oriol Torras, compartirà el grup “A” amb Astúries, Madrid, Canàries i Galícia. Al grup “B” hi ha Euskadi, Andalusia, Cantàbria, València i Aragó. El combinat català debutarà el dijous 30 a les 9 davant de Galícia. Les semifinals es disputaran el dissabte 1 d’abril a les 12 i a les 13.30 hores i la final diumenge a les 10 hores.

En categoria femenina, Catalunya, dirigida per la terrassenca Sílvia Bonastre, comparteix el grup “A” amb Galícia, Euskadi, Canàries i Astúries. Al “B” hi ha Madrid, Cantàbria, València, Andalusia i Aragó. Les semifinals seran el dissabte 1 a les 15 i a les 16.30. La final, diumenge a les 11.45 hores.

To Top