Terrassa

Nou cicle de concerts de música d’autor a la Xarxa de Parcs Naturals

Henrio presentarà el seu darrer treball discogràfic, “Somewhere, Sometimes”, diumenge 21 de maig a la Pahissa del Marquet-Arts-Lletres-Natura, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

La Xarxa de Parcs Naturals de la Dipució de Barcelona organitza un nou cicle de Parcs en concerts amb un programa de deu actuacions entre el 22 d’abril i el 29 d’octubre en espais naturals i emblemàtics.

El cartell del cicle Parc en Concerts 2023 acull artistes com Magalí Sare, Henrio, The Bird Yellow, Amaia Miranda i Vic Mirallas, entre d’altres. Es tracta de concerts gratuïts de cap de setmana en espais patrimonials tant emblemàtics com el conjunt monumental d’Olèrdola, el castell de Montesquiu, el castell de Castelldefels o el Museu de la Pagesia de Fogars de la Selva.

El cicle Parcs en concert, que forma part del programa Viu el parc, ofereix una gran diversitat de propostes musicals que transiten per estils diversos, des de la música d’autor, al folk, el pop i la cançó mediterrània i d’arrel, amb el doble objectiu de promoure també artistes i músics emergents així com dos músics convidats.

Per escollir els dos músics convidats, l’empresa gestora del cicle, Neandertal Records.va fer una convocatòria per triar-los, a la qual s’hi van presentar més de cent propostes. La selecció va recaure amb el cantautor Victori Andreu i la cantant mallorquina Mar Grimalt, que formaran part del cartell d’enguany.

Concerts de cap de setmana

Parcs en concert s’iniciarà el dissabte 22 d’abril amb l’actuació de Vic Mirallas al monestir de Sant Jeroni de la Murtra, al Parc de la Serralada de Marina. El reconegut cantautor oferirà un concert a duo en què recorrerà les peces dels seus darrers treballs discogràfics.

El cicle seguirà el diumenge 21 de maig a la Pahissa del Marquet-Arts-Lletres-Natura, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, amb Henrio, que presentarà el seu darrer treball discogràfic Somewhere, Sometimes, acompanyat del jove artista convidat Pau Roget.

Al mes de juliol s’organitzen tres concerts: divendres 7 de juliol al poble de Montseny, amb la Carlota Flâneur; dijous 13 de juliol als jardins de Can Dachs, a Folgueroles, a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, amb el cantautor d’arrels africanes Maüpas, acompanyat del jove cantant Licus; i divendres 21 de juliol al parc de Can Rafart, a Vilassar de Dalt, al Parc de la Serralada Litoral dins la programació de Les Vetlles d’Estiu, amb The Bird Yellow i la cantautora mallorquina Mar Grimalt.

Setembre i octubre

Diumenge 17 de setembre: als jardins del castell de Montesquiu acolliran, , al duo Ölivia Musyk, i el cantautor maresmenc Robert Poch.

Dissabte 23 de setembre: actuació d’Arar, duo format per Maria Cruz i Marina Tomás, a la ciutat de l’Alguer, a l’illa de Sardenya, en col·laboració amb l’Obra Cultural L’Alguer.

Divendres 29 de setembre: actuació de Magalí Sare precedida pel jove cantautor Victori Andreu com artista convidat, al castell de Castelldefels, al Parc del Garraf.

Diumenge 15 d’octubre: Museu de la pagesia de Fogars de la Selva, al Parc del Montnegre i el Corredor, actuació del cantautor de ritmes jazzístics Roigé.

Dissabte 21 d’octubre: Castell de Penyafort, a Santa Margarida i els Monjos, dins el Parc del Foix, actuació de la cantant i guitarrista Amaia Miranda i el jove cantautor Ernest Bombí.

Diumenge 29 d’octubre: castell d’Olèrdola, al Parc d’Olèrdola, concert a càrrec del cantautor de ritmes jazzístics Roigé

Visites guiades

A la majoria de concerts el públic podrà gaudir també de visites guiades i comentades prèvies als concerts. Les visites tenen un cost de 5 euros per persona amb reserva prèvia. Els concerts disposaran amb espais de venda i degustació de productors locals i inscrits al programa Parc a taula.

Nou cicle de concerts de música d’autor a la Xarxa de Parcs Naturals
To Top